sportK - tirsdag den 15. september 18.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ken Jepsen, sportK (c)  


KIF 'er vant til' at juble i sine opgør imod Viborg. Her jubel efter Sebastian Sommer's 2-1 mål i juni måned (slutresultat 3-1).
Kan de gøre det igen ?

Kolding IF vandt tre gange over Viborg sidste sæson.
Kan de gøre det igen?
PÅ DEN IGEN ! : Der er fuld fart på. Dette er den anden af tre kampe på seks dage.
  

Onsdag 18.30, Energi Viborg Arena. Stadion Alle 7, 8800 Viborg :
Fodbold NordicBet Ligaen, Viborg-Kolding IF


Kolding IF´s cheftræner Morten Mølkjær var ikke helt tilfreds over, at hans hold dog ikke bare havde fået et enkelt point med hjem fra Fredericia i weekenden.
 
- Nej, vi burde have haft mindst det ene point i den kamp, sagde han tirsdag middag.
 
- Jeg synes dog, at præstationen som helhed var god nok. Spillerne var skuffede, men nu har vi fået talt om de mange ting fra kampen, og stemningen i truppen er rigtig god før kampen i Viborg.
 
Kolding IF og alle de andre klubber har ambitioner i denne uhyre stærke række. Og der skal sejre og point ind på kontoen med det samme, for det bliver tæt.
 
- Efter 22 kampe, deler man rækken over i en top seks og en bund seks. Top seks klubberne spiller om oprykning, mens de andre spiller om retten til at blive. Det ville være et drømmescenarie for os at komme med i top seks, siger cheftræneren.
 
I kampen i Fredericia fik Mike Vestergaard en rigtig flot debut for Kolding IF, Og man gætter nok ikke meget galt, hvis han også er med på turen til Viborg. Morten Mølkjær erklærede sig godt tilfreds med truppen sidst, og man skal nok ikke forvente de store ændringer.
 
Viborg har også oprustet til sæsonen. Målslugeren Sebastian Grønning er kommet til, og han beviste straks sit værd, da han scorede Viborgs mål i 1-1 kampen i weekenden mod Hobro. Til er også kommer en sydafrikaner. Lorenzo Gordinho.
 
Viborg har helt klart ambitioner om superligaen. Det havde de også sidste sæson, men det lykkedes som bekendt ikke. Blandt andet fordi Kolding IF slog dem tre gange! Men, som også Morten Mølkjær sagde, så er de sejre fortid.