sportK - tirsdag den 15. september 18.30 - tekst og friske fotos Ole Sørensen (c)  


Autocentralen Park er ved at indtage sin 'nye' form. Allerede lørdag er der indvielse i forbindelse med NordicBet kampen imod HB Køge - og her
er der gjort meget for at sikre en sikker afvikling i forhold til covid-19 for de maksimalt 1.000 tilskuere

Kom bar'do !! KIF er klar til en
'forsigtig' stadionindvielse lørdag
COVID-19 : Lørdag må Kolding IF lukke 1.000 tilskuere ind til sin første kamp på
'den nye' Autocentralen Park. Og sikkerheden er i orden, lover driftschef Steffen Nikolajsen !

  

Covid-19...

Når Kolding IF har sæsonpremiere på sit ombyggede Autocentralen Park lørdag eftermiddag, så er der udover en forhåbentlig god fodboldoplevelse også sørget for tilskuernes sikkerhed i forhold til den Covid-19 trussel, som desværre igen ser ud til at skulle bestemme alt for meget...
 
Kolding IF's driftschef Steffen Nikolajsen lover, at der er tænkt på sikkerheden til mindste detalje..
 
- Siddetribunen har vi 'delt op' på midten sådan at den ene halvdel får indgang fra Stadionvej, mens den anden skal ind fra Markus Allé. Ligeledes blokerer vi hvert andet sæde sådan, at man ingen sidemand får - og rækkerne bliver fyldt forskudt for hinanden. Tribunen er 'født' med 1500 pladser, så vi har 750 til rådighed. De øvrige tilskuere bliver ligeligt fordelt med siddepladser på de to nuværende ståtribuner.
 
Driftschefen lovede med andre ord en fodboldkamp, hvor der bliver gjort alt for tilskuernes sikkerhed.
Så... kom bar'do, hvis du har lyst til divisionsfodbold og indvielse lørdag fra klokken 12.45. Forsalget til kampen er for længst begyndt - og der bliver altså maksimalt lukket de tilladte 1.000 tilskuere ind!
 

Der arbejdes fortsat på fuld kraft for at få Autocentralen Park 'kamp- og covid-19' klar til lørdagens stadionindvielse.
Og der er - som det tydeligt fremgår - stadig et stykke arbejde, der skal gøres !