sportK - fredag den 16. oktober 10.00 - tekst Michael Juncher   

KoldingQ glæder sig til mødet med HB Køge. Er Stina Lykke med?
RADIKALT : Brøndby var ude for en radikal nedsmeltning sidst. Og så vandt HB Køge 5-0
  

Lørdag 14.00, Fynske Bank Arena :
Fodbold Gjensidige Kvindeligaen, KoldingQ-HB Køge


I sidste spillerunde havde HB Køge hjemmebane mod Brøndby. 5-0 vandt HB Køge på en dag, hvor Brøndby var ude for en næsten radikal nedsmeltning. Lørdag gæster HB Køge Fynske Bank Arena. Og her venter der måske en overraskelse for hjemmepublikummet. SportK.net har hørt, at Køges keeper blev skadet sidst. Efterfølgende var vi inde at kigge på HB Køges spillertrup, og stor var overraskelsen, da vi pludselig så navnet Stine Lykke. Det var jo Stina Lykke, der i en periode var en stærk keeper for KoldingQ samtidig med, at hun også stod på landsholdet. Spørgsmålene står næsten i kø. Har HB Køge hentet Stina Lykke for næsen af truppens andre keepere? For en kamp eller to? Eller mere? Vi får se på lørdag.
 
Stina Lykke eller ej. HB Køge er holdet lige nu. Nummer to i ligaen og vældigt kørende med tre-fire udenlandske spillere, hvoraf især topscorer Kyra Carusa (otte mål i sæsonen), Maddie Pokorny og Makenzy Pokorny har imponeret.
 
Hvad skal KoldingQ så gøre ved det? Cheftræner har svar på nogle af vore spørgsmål.
 
- Brøndby havde en dårlig dag, og HB Køge var dygtige til at udnytte det. Det så faktisk nemt ud. Men HB Køge er et fint hold, hvilket vi også er. Vi er klar til slutspillet, og det er en god mulighed for os til at spille lidt mere frit og prøve nogle ting af. Efter den lille pause glæder vi os bare til at spille igen. I starten af sæsonen koncentrerede vi os meget om fase et og fase to, og det synes jeg, vi har styr på. Vi arbejder stadig hårdt for at udvikle os i fase tre omkring den sidste tredjedel af banen, og også her er vi blevet bedre. Det er jo lidt som at bygge et hus. Hvis ikke fundamentet er i orden og korrekt lavet, så nytter det ikke noget at bygge ovenpå. Vi er kommet langt, men vi har stadig et stykke vej at gå. Vi lægger hele tiden nyt på. Og så roterer vi nok en smule mod HB Køge. Der har været lidt småskader, men det betyder ikke så meget i en stærk og bred trup som vores, lød det fra Anders Jensen.