sportK - fredag den 16. oktober 10.00 - tekst Michael Juncher   

Det ville lune med en sejr,
Kolding Boldklub
B 1913 : Fynboerne tabte til bundholdet sidst
  

Lørdag 13.00, Campus Road, Campusvej 55, 5230 Odense M :
Fodbold danmarkserien, B 1913-Kolding Boldklub


Det var overraskende, at B 1913 sidst tabte 2-4 til bundholdet fra Viby. Angiveligt forsøgte fynboerne i netop den kamp at lægge den noget defensive tilgang til spillet til side og gå mere offensivt til værks. Hvis det er tilfældet, går B 1913 nok tilbage til det vante udgangspunkt med dette nederlag in mente.
 
Under alle omstændigheder løber "de blå" på banen i Odense vel vidende, at man stadig ikke har fundet løsningen på, hvordan man tilspiller sig og scorer på chancer. For de, der kunne score, er skadede.
 
- Vi har dog haft en fremragende træningsuge, hvor vort fokus blandt andet har været på at få mere fart ind i spillet og få det vendt. Du skulle have set her til aften, da vi spillede på et meget lille område med én berøring. Det så fantastisk ud. Og straks da vi gik over til at spille på en større bane, faldt farten i spillet temmelig meget. Pludselig havde spillerne mere plads og mere tid og varmede bolden mere, så farten gik ned. Lige præcis hvad der sker i perioder i kampene. Og desværre har vi Frederik Hansen og Morten Jæger skadet. Men vi tror på det, sagde cheftræneren.