sportK - fredag den 16. oktober 22.00 - tekst & friske fotos Ken Jepsen, sportK (c)  


Træner-fejring !! Heldigvis var Søren Zachariassen i kampen bedre til at ramme målet, end
sin co-træner Mads Fogh efterfølgende var til at ramme hans mund :-)

Oprykningsfest på
Autocentralen Park
OPRYKNING : ...som godt nok blev sikret allerede for en uge siden. Men som fredag aften blev fejret med manér under 'store forhold' på Autocentralen Park med ca. 150 tilskuere på tribunen
  

Fodbold serie 2 Pulje 20, Kolding IF–Vejle FC 2-0 (2-0)

Igen sejrede KIFs andet hold, ja det er jo nærmest blevet en god vane at skrive det, for holdet har hidtil ikke tabt én eneste kamp i denne sæson. Denne gang mødte holdet dog god modstand i Vejle FC, som gennem kampen havde flere, både store og oplagte, chancer til at gøre balance i regnskabet. Blandt andet et skud som de fleste, på nær dommertrioen, havde set inde.
 
KIF kom foran efter ganske få minutter inde i kampen på et mål af Jacob Nielsen, inden tempoet faldt i niveau. Men 2-0 blev det, da André Jepsen tog et raid op gennem banen og smækkede bolden ind i hovedet på Søren Zachariassen, der naturligvis ikke svigtede det flotte og perfekte indlæg.
 
Med til historien hører at begge mandskaber havde flere fine chancer i første halvleg. Men stadig 2-0 til KIF ved pausefløjtet.
 
Anden halvleg var det man kan kalde 'en helt åben slagudveksling', hvor der opstod gode chancer i begge ender af banen. Men ingen af de to hold kunne ekspedere bolden de sidste millimeter over stregen og dermed blev slutresultatet 2-0 til KIF.
 
Og så kunne fejringen af holdet tage fat! Der var champagne til alle og en lufttur til begge trænere (Mads Fogh og Søren Zachariassen).
 
Efter kampen fangede SportK en virkelig glad træner, Mads Fogh.
 
- En dejlig sejr ! På dagen, hvor vi skal feste lidt, havde vi fornøjelsen af at spille på stadion med masser af publikum (ca. 150 tilskuere), storskærm, lys og speaker. Mere fornemt bliver det vist ikke i en serie 2 kamp!
 
Klubben havde virkelig gjort noget ud af arrangementet, hvilket oprigtigt glædede både spillere og trænereteamet, som noterede sig, at der jo skal spilles en vigtig 1. divisionskamp mod EfB på samme bane i morgen.
 
Mads Fogh var lidt ked af at holdet ikke helt kvitterede med et brag af en kamp, men dog fik hevet en sejr hjem. Ikke det pæneste spil, erkendte Mads. Men en sejr er jo som bekendt en sejr!
 
Træneren savnede lidt mere tempo i kampen, men anerkendte klart at Vejle FC spillede en god kamp og bød KIF flot op til dans.
 
Havde Vejle FC været lidt mere på stikkerne oppe foran, havde resultatet set ganske anderledes ud. Vejle FC er et rigtigt godt organiseret hold og spiller nogle rigtigt gode omstillinger, fortsatte Mads Fogh.
 
Men vinderkulturen i KIF gør at holdet har stolpe ind, i stedet for stolpe ud for tiden. Hvilket dagens kamp var et glimrende eksempel på.