sportK - lørdag den 17. oktober 18.00 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Dagens dobbelte målscorer for Seest B, Henrik Paaske.

Seest vandt tre livsvigtige point
i Graasten
VILD AFSLUTNING : Seest Boldklub hentede tre særdeles vigtige point i Gråsten, som i den sidste ende let kan betyde at pladsen i serie 1 er 'reddet'
  

Fodbold serie 1, Gråsteen B-Seest B 1-2 (1-2)

- Jamen hvad kan jeg sige..? Træneren er tilfreds... alle er glade!, fortalte Seest-træner Henrik Mathiasen efter dagens vigtige 2-1 sejr i bundkampen i Gråsten. Som fik en 'livlig' afslutning - og desværre endnu en Seest-spiller på skadeslisten.
 
- Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor Henrik Paaske bringer os foran på to vigtige mål. Desværre 'små-sov' vi lidt ved deres reducering omkring et frispark - men hendigvis kom det ikke til at koste... Graasten har vel halvanden chance i hele kampen, hvor vi alene i første halvleg burde have scoret et par mål mere. Men det blev en lidt mærkelig anden halvleg, hvor vi skiftevis havde fat i dem - og skiftevis måtte løbe lidt efter. Men føringen holdt jo igennem også nogle sidste sekunder, hvor vores målmand Mike Andersen blev gået alt for hårdt til den. Det kostede en advarsel til ham for at reagere, én til Søren Wiborg for at blande sig - og et enkelt til hjemmeholdet i situationen - hvor kampen i øvrigt blev fløjtet af lige efter, fortalte Mathiasen.
 
Desværre blev Seest igen ramt af en skade, da Søren Iversen fem minutter før pausen blev tacklet voldsomt i en situation, som ikke engang udløste et gult kort. Og den skade i anklen kommer formodentligt til at koste ham resten af efteråret, vurderede træneren.
 
Seest's restprogram ser således ud: Fredericia fF ude, inden topholdet Egen UI gæster Seest Idrætspark i sidste spillerunde om fjorten dage.

 


aktuel stilling lånt fra dbu.dk