sportK - torsdag den 22. oktober 20.00 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  

Det var for sløvt, Kolding Boldklub
TØMRER : Hvis ikke der snart kommer andre boller på suppen, spiller KB i jyllandsserien
næste sæson. Er der for øvrigt en tømrer til stede?

  

Fodbold danmarksserien. Kolding Boldklub-Viby 0-4 (0-1)

Simon Matras med to scoringer, Frederik Hjermind og Victor Slot Madsen var skarprettere, da bundholdet Viby slog KB 4-0. Og den sejr var så rigeligt fortjent. KB havde da bolden meget i perioder af kampen, men man anede ikke, hvad man skulle gøre med den. Og frem for alt er der overhovedet ikke nogen lyd på. Denne skribent blev i hvert fald ikke imponeret af lydkulissen fra hjemmeholdets side. Kort sagt mindede de blå mest af alt om en flok hundeæde unger, der totalt har mistet talens/råbenes sprog. Fodbold er et løbespil, men det er også et råbespil.
 
Cheftræner Anders Flaskager tog selvfølgelig ansvaret på egen kappe. Ikke nogen overraskelse der. Det gør han altid. Men han var ikke tilfreds. SportK.net snakkede med ham i telefonen cirka kl. 21.30. Da var han stadig gal. Og skuffet. Men det var intet i forhold til lige efter kampen inde i omklædningsrummet.
 
- Jeg var og er rasende, og det kan godt være, der gik en dørkarm i stykker, for jeg var sur, gal og vred. Jeg og Pete Madsen forlanger sådan set ikke så meget. Èn ting skal dog altid være i orden.. Indsatsen skal være i top. Det var den bare slet ikke i aften. Vi overholdt ikke vor gameplan. Vi stod ikke fast i nærkampene. Vi mistede for mange bolde inde centralt på banen. Jamen for pokker da. Vi vidste jo, at Viby er et godt omstillingshold, så vi må ikke forære dem mulighederne for at slå kontra på den måde. Jeg mangler ledere. Jeg kunne ikke høre dem udefra. Ingen sagde noget. Heldigvis har jeg Dennis Johansen med igen næste gang, sagde Anders Flaskager.
 
Næste kamp er lørdag den 31. oktober ude mod Odder.
 
Er der en tømrer til stede?