sportK - fredag den 23. oktober 11.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Kolding IF's lørdagsudflugt går til Helsingør
STIME : En lille stime er det da. Kolding IF har ikke tabt de sidste fire kampe
  

Lørdag 16.00, Helsingør "Ny Stadion", Gl Hellebæksvej 63, 3000 Helsingør :
Fodbold 1. division, Helsingør-Kolding IF


- Hvis vi tæller pokalkampen forrige uge med, så har Kolding IF ikke tabt nu i fire kampe i træk. Det er da en start på en stime, lød det torsdag henad aftenstid torsdag, da cheftræner Morten Mølkjær ringede.
 
Han havde givet truppen fri onsdag, men der var træning torsdag og træning igen fredag. Og der er stadig en del skadede.
 
- Det går dog den rigtige vej for Niels Letort, Simon Trier, Torp, Mads Zederkoff og Jeppe Hansen. Men det er altså fem stærke spillere, der er ude her. Og samtidig har vi Rune Nautrup i karantæne efter udvisningen mod Hobro, som han fik to spilledage for, siger cheftræneren.
 
Han har selvfølgelig noteret sig, at Helsingør onsdag aften var en tur på Amager for at møde Fremad Amager. Det er en notorisk svær bane at spille på. Fremad Amager vandt den kamp overbevisende med 5-1. Men Morten Mølkjær lader sig nu ikke tulle i søvn af det nederlag.
 
- Programmet er heftigt i øjeblikket med tre kampe på seks dage. Så mine informationer er, at Helsingør mere eller mindre havde "givet" kampen væk på forhånd og sparet mange af deres stamspillere, oplyste han.
 
Kolding IF skal holde et vågent øje med Jeppe Kjær, der lige nu er rækkens topscorer.
 
Kolding IF har fem point på rækkens 11. plads, mens Helsingør har 15 på en femteplads. Nu skal man ikke tro, at sportK.net allerede har afskrevet Kolding IF til en plads i top seks. Der er 14 runder endnu til man skiller rækken op i to halvdele. 42 point er på spil. Så det kan nås endnu. Det drejer sig om for Mølkjærs tropper om at finde det berømte momentum og blive stabile. Gerne så stabile at man får et resultat i de fleste af kampene. Og helst flere sejre end uafgjorte. Vi får se. Spændende er det i hvert fald.