sportK - lørdag den 24. oktober 14.30 - tekst & friskt foto Ole Sørensen (c)  


KH's forsvar havde generelt godt fat i sine vejlensiske gæster, her Majbritt Kviesgaard og Mia Skov.
Til gengæld kom alt for mange uprovokerede fejl i den anden ende af banen til at koste sejren ...

Unødvendig pointdeling
i lokalopgøret
FEJL : KH lavede et utal af nemme fejl på kristiske tidspunkter.
Og så endte opgøret uden en vinder

  

Håndbold 2. division damer, Kolding HK-Vejle HK 23-23 (11-11)

Lokalopgør i Parkhallen - et opgør imellem Kolding HK og Vejle HK, der som cifrene herover også fortæller blev en tæt og jævnbyrdig affære. Men det havde det nu på ingen måde behøvet at være...
 
- For det værste ved at smide det ene point er næsten, at vi desværre ødelægger det for os selv ved at lave et hav af tekniske fejl hver gang, kampen spidsede spidsede til. Om det var nervøsitet, det véd jeg faktisk ikke, men det kostede os vores føring i første halvleg. Og da vi endelig kom op igen i anden halvleg efter at have været bagud med et par mål - hvor vi stod rigtigt godt i forsvaret - så smed vi igen dumme bolde væk. Det var virkeligt meget ’frem og tilbage’ i dag, må jeg erkende.
 
KH-træner Martin Eriksen havde let ved at finde årsagerne til at det gik som det gik imod Vejle, hvor tre tidligere ligaspillere fra Team Esbjerg mødtes. Majbritt Kviesgaard hos KH og Mette Gravgaard og Tove Seest hos gæsterne. En dyst, som altså endte uden en vinder.
 
KH kom nu ellers bedst fra start og førte med fem mål, 10-5 efter 21 minutters spil. Hér tårnede fejlene sig som beskrevet så op og halvlegen endte uafgjort 11-11. Efter pausen skiftedes holdene til at føre med en største afstand på to mål. Og skulle kampen endelig have fået en vinder, så ville det have været det hold, som tilfældigvis var foran efter tres minutter.. bare for at beskrive hvor meget tilfældet rådede især i anden halvleg..
 
KH's topscorer blev Mia Skov med fem mål, alle i anden halvleg. Ditte Avngaard og Mathilde Jensen scorede hver fire. For gæsterne scorede Tove Seest 7, mens Laura Lind Albertsen blev noteret for seks.
 
Næste kamp... ja den står nu hen i det uvisse efter regeringens udmelding omkring Coronaen fredag. KH skulle allerede tirsdag have haft besøg af Fredericia - men som det ser ud nu, så bliver det desværre igen til en længere kamppause i 2. division.


Lokalopgøret gav også et gensyn med Mette Gravholt
med 53 landskampe på sit CV