sportK - lørdag den 24. oktober 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Ken Højlands ungseniorer tabte knebent i Broager
NITTEN ETHALVT : Gennemsnitsalderen på holdet var 19,5 år
  

Fodbold serie 1, Broager UI-Kolding B 2-1 (2-0)

Ung, yngre, yngst. Det er historien om KB´s andethold. Det er mere et ungseniorhold end et garvet seniorhold. Ja, måske skal man ligefrem kalde holdet for et lettere forstærket ynglingemandskab.
 
Men hvorom alting er. Missionen fra start var bare at blive i rækken, og som stillingen er lige nu, hedder det også serie 1 til foråret. For det var nok sæsonens sidste kamp. Sidste spillerunde er sandsynligvis en saga blot.
 
- I dag har jeg tre på 17 samt tre på 18 år - og med Martin Eriksen som ældste spiller på 22 år. Men jeg godkender indsatsen i dag. Det kan godt være svært at spille hernede. Man får ikke altid så meget forærende. I dag f. eks får vi et mål annuleret, og her var det godt nok svært at se rimeligheden i den dom. Men vi gør det faktisk ganske udmærket. I anden halvleg gik vi over til at spille 4:4:2, og vi dominerede det meste de sidste 45 minutter, lød det fra Ken Højland.
 
Det var Villads Møller, der fik scoret målet til 1-2. Samme Møller har sportK.net set nogle gange på ds-holdet. Han er som bare 18 år, og han samler værdifuld erfaring i øjeblikket.