sportK - lørdag den 24. oktober 18.15 - tekst Michael Juncher - friskt foto lånt fra KoldingQ's facebook  

Flot sejr til KoldingQ's U18 piger
GRÆS : KoldingQ er ikke så vant at spille på græs. Men det gik dog alligevel
  

Fodbold U18 pige DM, FC Thy piger Skyum-KoldingQ 1-2 (1-0)

KoldingQ træner og spiller mest på kunstgræs. Så man skulle lige omstille sig til græsbanen i Thisted. Det tog en halvleg.

 

- Der er stor forskel. En græsbane er, især lige nu her i efteråret, tungere at løbe på. Det handler også om pasningsspillet, hvor bolden opfører sig lidt anderledes end på kunstgræs. Så mine spillere fik lige en lille opsang i pausen, lød det fra en tydeligt glad og meget tilfreds cheftræner Jesper Gejl Larsen.

 

Han havde igen Emma Velentanlic med. Hun var hovedperson ved udligningen efter pausen.

 

- Hun scorede efter et hjørnespark. Hun stod helt rigtigt og fik den sidste fod på bolden inde i feltet, sagde cheftræneren.

 

Men uafgjort var ikke nok for ham og holdet. Når man tager så langt for at spille fodbold, så er det sjovest at køre hjem med tre point i kufferten.

 

Og sørme om ikke Ajla Julardzija blev matchvinder.

 

- Dejligt at se hende tage chancen med et forsøg udefra. Bolden blev rettet af og snød keeperen. Men hvis nu hun ikke havde forsøgt sig med et langskud, så havde vi ikke vundet heroppe. Så vi er meget tilfredse. Nå, jeg må hellere komme ind igen. Pizzaerne er lige kommet, lød det fra Jesper Gejl Larsen. God appetit og god tur hjemad.

 

Der var stor ros til hele holdet, som spiller igen den 14. november hjemme mod Brøndby. KoldingQ er nu på fjerdepladsen i rækken.