sportK - søndag den 25. oktober 17.15 - tekst & friske fotos Ole Sørensen (c)  

Flot dyst endte med sejr til Middelfart og et enkelt point til KVK
INDÆDT FIGHT : KVK og Middelfart leverede både god underholdning og
en uhyre tæt kamp foran godt fyrre tilskuere

  

Volleyball 1. division damer, Kolding VK-Middelfart VK 2-3

 
Middelfart kom til Kolding uden point. Men det var der bestemt ikke noget, der tydede på, da fynboerne søndag middag gæstede KVK og Pædagogseminariet. Især ikke i kampens startfase.
 
I første sæt lignede Middelfart nemlig et hold, som gerne ville hurtigt hjem og var klart det bedste hold, hvilket cifrene 14-25 også fortæller historien om. Men stille og roligt fik KVK stillet sig rigtigt på banen og vandt andet sæt 25-23 efter føringen var skiftet hele sættet igennem. Og fik man ikke nok spænding og 'dramatik' dér, så kom der mere i tredje sæt, som KVK vandt 30-28 efter ombolde. Og så lignede det en hjemmesejr. Hvis ellers KVK kunne holde ved...

Det kunne de desværre ikke helt! For efter endnu et tæt og jævnbyrdigt sæt sikrede Middelfart sig et femte og afgørende sæt ved at vinde 25-22. Og hér var hjemmeholdets kræfter åbenbart ebbet ud. Middelfart vandt sættet 15-9 og tog dermed over broen igen med årets første to point i sportstaskerne, mens KVK måtte nøjes med et enkelt.

Næste opgør er programsat til en udekamp torsdag aften hos Aarhus 1900. Foreløbigt er der ingen udmeldinger fra forbundet omkring en eventuel udsættelse.


 
Omkring 40 tilskuere havde fundet vej til opgøret på
Kolding Pædagogseminarium. Naturligvis med behørig
afstand - og med konstant afsprittede og aftørrede bolde