sportK - søndag den 25. oktober 17.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Sebastian Skøtt

Søndagens kampe gav et enkelt point til BK Frem's to hold
BENT : Med efternavnet Sørensen har været weekendens bedste spiller
  

Keglebillard elitedivision
BK Frem 1-Gilleleje 4-4
Ringsted-BK Frem 2 6-2


Som man kan se på resultaterne, så var denne runde ikke helt i top. Ja langtfra. BK Frem 1's første mand Kent Erichsen var heller ikke specielt godt tilfreds.
 
- Nej, det har været sløjt i denne weekend. Og sløjt for mig også. Det er slet ikke godt nok. Vi må aldrig tabe til Gilleleje, sagde Kent Erichsen, der nu heller ikke lød til at være helt rask.
 
- Jeg døjer med noget sløjhed i øjeblikket. Men som sagt var det ikke min weekend. Eller holdets. Dog stor ros til Bent Sørensen, der vandt begge sine kampe. Og begge kampe lukkede han med en serie på 800. Det er 1600 point i to kampe på en weekend. Det er godt gået, roste Kent Erichsen.
 
Han ved på nuværende tidspunkt ikke, hvordan billardsporten kommer til at forholde sig, nu der igen er kommet restriktioner vedrørende Corona og Covid 19.
 
- Vi håber, at forbundet kommer med en god løsning. Der er også et socialt aspekt i det. Vi har i vor klub en del pensionister. Måske tidligere turneringsspillere, som kommer hver dag og spiller billard. Måske er det deres eneste menneskelige kontakt i dagligdagen. Jeg håber virkelig, der findes gode løsninger, og at turneringen kan fortsætte. Det må kunne lade sig gøre, sagde han.
 
BK Frem 1's sejrherrer var som nævnt Bent Sørensen og Sebastian Skøtt. Næste kampe om 14 dage er imod det øjeblikkelige tophold fra Vordingborg samt Sorana. Begge på udebane.
 
HOLD 2
 
For BK Frem 2 gik det ikke slet ikke.
 
- Der er ikke noget at skrive om, sagde Allan Kjærsgaard.
 
Vinderen på dagen var Bjørn Aalsing, der vandt 800-538. I fjorten indgange.
 
- Vi andre tabte i elleve, seksten og tyve indgange. Det var for dårligt i dag, sagde Allan Kjærsgaard, inden turen gik hjemad til Kolding.
 
Næste opgave er - måske - om fjorten dage, hvor holdet har hjemmebane mod Aars og Aasaa.