sportK - søndag den 25. oktober 17.45 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Mika Guldbæk blev sammen med Mai Ginge Jensen noteret for dagens største serie på 258

BK Trekanten vandt uden problemer hos Politiet IF
SYVOGHALVFJERDS : .. point blev det til BK Trekantens damer i weekend
  

Bowling liga damer, Politiet IF-Trekanten KIF 9-39

38-10 over Brasilia lørdag - 39-9 ude over Politiet IF i København søndag. Skal vi ikke bare være 'beskedne' og kalde weekenden for 'godkendt' for BK Trekantens nykårede danske mestre på kvindesiden.
 
Helt som lørdag var sejren søndag også tydelig i det samlede keglefald. 6305-7032, over syvhundrede point forspring efter cifrene 5-3, 0-8, 0-8, 2-6, 0-8 og 2-6 i de enkelte serier. Værd at bemærke, er at matchens første serie unægteligt var en 'sløv forestilling' fra Trekanten med alle seks spillere under 200, hvilket udløste et nederlag på 42 kegler.
 
Men derfra var der altså ingen problemer. Mai Ginge Jensen var endnu engang suverænt holdets bedste på dagen med sine 1315 point over de seks serier med Malene Uglsøe Køhler som næstbedst med 1210. Æren for dagens højeste serie blev en delt affære på 258 point mellem Mika Guldbæk og Mai Ginge Jensen.
 
Den foreløbige turneringsplan fortæller, at de næste opgaver om fire uger er udekampe hos Stenhuset og Lucky. Vi afventer og ser, om det forhåbentligt så også bliver sådan..!