sportK - søndag den 25. oktober 18.15 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Kolding VK tabte efter en regulær gyser-afslutning
GYSER : Der måtte ombolde til i femte sæt, da KVK led efterårets første nederlag
  

Volleyball 2. division herrer, Kolding VK-DHV Odense Wildcard 2-3

Var dagens første kamp i hallen på Kolding Pædagogseminarium tæt (klubbens damer tabte 2-3 til Middelfart i 1. division), så blev spændingen øget til nærmest en regulær gyser, da KVK's herrer i dagens anden kamp mødte DHV Odense Wildcard. Igen måtte mand ud i fem lange sæt, denne gang sågar med ombolde i det femte og afgørende sæt.

KVK startede bedst og vandt første sæt relativt problemfrit med 25-19. Men måtte se sine fynske gæster vinde et tæt andet sæt med 25-23 - og derefter tage også tredje sæt suverænt 25-15 efter et sæt, hvor ikke meget lykkedes for hjemmeholdet. Kampen vendte igen i fjerde sæt, som KVK vandt 25-21 - og herefter blev femte sæt nærmest et 'forbudt for børn-sæt'.

Men efter matchbolde til begge hold endte sættet med en 18-16 sejr til de fynske gæster, som dermed nappede dagens to point (holdets første), mens KVK i det mindste kunne trøste sig med et enkelt, som bragte holdets total op på fire.

Måske spiller KVK næste lørdag ude imod Volleyteam Odense. I hvert fald foreløbigt står kampen ikke som udsat på nettet...