sportK - torsdag den 29. oktober 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Vejle Boldklub "banket" ud af pokalen i U17. Kolding IF var for snu og for gode
DRAMA : En straffesparkskonkurrence er altid et drama. Kolding IF mestrede det bedst. Tre redninger her af keeper Rasmus Pape Lehrmann sikrede videre adgang.
  

Fodbold pokal U17 drenge 3. runde :
Kolding IF-Vejle Boldklub 6-5 efter straffespark. Ordinær kamp 2-2 (1-1)


Keeper Rasmus Pape Lehrmann kan godt være stolt af sig selv. Man kan sige, at en keeper netop står inde i buret for at forhindre scoringer, men når man i en afgørende straffesparkskonkurrence er cool og snupper tre spark, så er man automatisk man of the match. Fremragende !
 
Cheftræner Senthu Ariyanayagam var stolt. Intet under. Og det skal han og hele holdet i øvrigt også være. Vejle B. spiller i landets fornemste liga i U17, mens Kolding IF "bare" spiller i rækken under. Og så er det også altid dejligt at slå "storebror", som man ofte benævner Vejle B. i forhold til Kolding IF.
 
- Vi spiller en rigtig flot kamp. Vejle prøvede at slå vort opbygningsspil i stykker med deres 3:4:3 system, men ofte fik vi spillet os ud af presset, mente han.
 
Kampen kunne som også have blevet afgjort i ordinær spilletid. I hvert fald havde Kolding IF tre friløbere, som i giver fald ville have afgjort kampen.
 
KIF kom på 1-0, da en vågen og klog Noah Skov fremprovokerede et straffespark, som hans selv eksekverede. Vejle udlignede, men Christian Juhl scorede til 2-1, inden Vejle fik udlignet.
 
- Christians mål var flot. Få berøringer, fire gode pasninger og bolden i kassen. Sådan, roste Senthu.
 
- Desværre lavede vi to personlige fejl, som kostede to mål til Vejle. Men jeg glæder mig over vore mål i ordinær spilletid. De var helt efter bogen. Bolden ført frem helt nede fra og til scoring i den anden ende. Flot, flot fodbold. Sådan skal det være. Og det kan godt være, at Vejle B. ikke er tophold i Ligaen, men de har slået Brøndby 4-2 og spillede sidst 6-6 (!) mod FC København. Så det var en god skalp, vi fik der, lød det fra en glad cheftræner.
 
Næste kamp er på lørdag hjemme kl. 15.00 mod stærke Viborg. SportK.net vil være på plads. Vi skal se dette Kolding IF-hold nærmere efter i sømmene.