sportK - lørdag den 21. november 16.00 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Hov. Hvad skete der her?
6-2 : Kolding IF U19 tabte stort i Næsby
  

Fodbold U19 drengedivisionen, Næsby-Kolding IF 6-2 (5-0)

Kampen var sådan ser slut allerede ved halvleg. Når man er bagud 0-5 ved pausen er det sørme svært at komme tilbage. Kolding IF formåede dog at komme lidt ind i kampen. Holdet vandt dog anden halvleg 2-1. Men cheftræner Esben Jensen var selvfølgelig ikke tilfreds.
 
- Vi var faktisk godt med også før pausen. Men vi havde problemer ved nogle standardsituationer, og det er noget, vi skal have rettet til ved træningen i næste uge, sagde han. Der var nogle situationer omkring dødbolde, og så var der nogle straffespark.
 
Næsby var gode og dygtige på en masse standardsituationer før pausen. Og det scorede de så fem mål på.
 
- De var vel nede omkring vort felt tre-fire gange før pausen. Det var surt, sagde cheftræner Esben Jensen.
 
Han kunne dog konstatere, at moralen ikke fejler noget. Hans hold kom godt igen og fik reduceret på mål af Jonas Ussing (str.) samt Henrik Zaulich Madsen.
 
- Vi møder Vejle Boldklub i pokalen mandag den 30. november 19.30 hjemme hos os i Kolding. Og så har vi den sidste turneringskamp lørdag den 5. december hjemme mod topholdet fra Viborg. Derefter træner vi lidt videre i en uges tid og holder så en måneds pause, hvor spillerne skal holde sig i form indtil vi starter igen i januar. Vi tester formen i december, og det gør vi også, når vi starter op igen, sagde han.