sportK - lørdag den 21. november 17.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Det var så skidt. Men til sidst gik
det så godt
STRAFFESPARK : U17 drengene så sejren glippe i sidste minut. Men de var efterfølgende
skarpe på straffe og vandt to point.

  

Fodbold U17 1. division drenge, Næsby-Kolding IF 2-2 (Kolding IF vinder på straffespark).

Det gik lige så godt. 'De hvide' førte 2-1 og var på vej til at sikre sig tre point. Men så gik det galt. I sidste minut fik hjemmeholdet udlignet. Lidt af en mavepuster. Og reglerne i ungdomsdivisionerne siger, at alle kampe skal have en sejrsherre. Det afgøres fra 11 meter pletten, og her var Senthu's tropper skarpest.
Så om ikke andet fik hans hold to point ud af det.
 
- Det var træls. De udlignede på et noget tyndt strafespark, men heldigvis var vi bedst efterfølgende og kunne sikre os to point. Nu er vi på 21 point, og det er mere, end vi kunne have drømt om inden turneringen gik i gang, sagde cheftræner Senthu Ariyanayagam, da vi fangede ham på Fyn.
 
- Mine spillere er ikke bange for at tage ansvar. Heller ikke ved en straffesparkkonkurrence. Der er mange, der melder sig frivilligt. De tror på det. I dag manglede vi Jonas Lund og karantæneramte Noah Skov. Det fortæller også noget om holdets styrke. De er begge med, når vi på onsdag skal en tur til Sønderborg og spille pokalkamp mod Liga 1 holdet dér. Vi er spændte på, om vi kan følge op på pokalsejren over Vejle B. for nylig, sagde Senthu.
 
Målscorer på dagen i den ordinære kamp var Christian Juhl. Det andet mål var et selvmål.
 
Den sidste kamp i efteråret er den 5. december hjemme mod topholdet fra Viborg.