sportK - søndag den 22. november 16.15 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ken Jepsen (c)  

KoldingQ reddede et point med hjem i 11. time
95 : Julie Tengfjord Sørensen var på pletten og sørgede for 2-2 efter 95 minutter
  

Fodbold U18 pige DM, AGF-KoldingQ 2-2 (2-1)

KoldingQ var bagud to gange, men holdet har en god moral og fik udlignet sidst i kampen.
 
- Ja, og vi nåede faktisk at have en chance mere efter 2-2 målet. Men 2-2 er et passende resultat for kampen. Alt i alt, fortalte cheftræner Jesper Gejl Larsen.
 
Han måtte erkende, at aarhusianerne havde læst godt på lektien inden denne kamp.
 
- De havde læst os grundigt. Det førte så til, at vi før pausen slet ikke kom til vort spil. Det var især galt med vort opspil, hvor de pressede os til at sparke lange bolde. Her kom vi slet ikke op på det niveau, vi viste mod Brøndby sidst (3-0 til KoldingQ, red). Her spillede vi i perioder fodbold på et meget højt niveau. Så i pausen aftalte vi, at vi gik fra en 3:5:2 til en 4:4:2 formation. Det virkede straks meget bedre. Specielt fungerede nu vores fase 1 og fase 2 meget bedre. Men vi var ikke farlige, mente cheftræneren.
 
Der er også forskel på de to holds spillestil.
 
- AGF spiller et meget fysisk spil. Men holdene er forskellige, og hvordan et holds tilgang er til tingene, skal jeg ikke blande mig i, sagde han og udtrykte stor tilfredshed med anden halvleg. Og selvfølgelig med det udlignende mål. Før pausen var det Rikke Stenhold, der udlignede til 1-1.
 
KoldingQ ligger på rækkens femteplads med 16 point for ni kampe, mens AGF ånder dem i nakken med 15 point. Der er endnu tre kampe tilbage dette efterår. Lørdag den 28. november har holdet hjemmebane mod SilkeborgQ, den 6.december skal man en tur til Odense og møde OdenseQ, mens man slutter af mod rækkens øjeblikkelige nummer tre fra Vildbjerg. Denne kamp er hjemme på fynske Bank Arena.