sportK - torsag den 4. februar 2021 18.30 - tekst Ken Jepsen - friskt foto Ole Sørensen (c)  

Kolding IF led forårets første nederlag
   

Træningskamp, Kolding IF (1.div) – FC Fredericia (1.div) 1-4 (0-2)

På sneklædt kunstbane tog Kolding IF imod naboerne fra FC Fredericia, og allerede efter 1 minut kom gæsterne foran på et flot frisparksmål, som Christian Tue krøllede over muren og ind i nettet uden at Koldings keeper Sebastian John kunne få hænderne på. Dermed satte gæsterne fra Fredericia sig på kampen og Kolding måtte i hele halvlegen se sig jagte bolden uden synderlige chancer.
 
Kort før pausen måtte Kolding endda lide den tort at komme yderligere bagud, da Leonel Montano sendte bolden i nettet til stillingen 0-2, som også var pausestillingen.
 
I anden halvleg fortsatte Fredericia med at have overtaget, det var som om Kolding aldrig rigtigt kom ind i kampen. Og efter 57 minutter kunne gæsternes Mathias Gertsen bringe Fredericia foran med 3-0 og bare seks minutter efter blev det også 0-4 på et mål af Samson Lyede.
 
Mads Eriksen reducerede dog i det 75’ minut til 1-4, hvilket blev kampens slutresultat.
 
Alt i alt en fin og velspillet testkamp, men man må sige at Kolding aldrig kom rigtigt til fadet i kampen og at Fredericia styrede kampen fra start til slut. Men som man siger, en dårlig generalprøve giver en god præmiere.
 
Næste kamp bliver fredag d. 12 februar, hjemme mod FC Helsingør . Kampen spilles kl 18 på Autocentralen Park.