sportK - lørdag den 6. februar 2021 17.00 - tekst Michael Juncher - foto lånt fra Kolding Boldklub's web  

Sæsonstarten nærmer sig for Kolding Boldklub's ds-hold
  

På grund af coronaen og diverse restriktioner er det ikke nemt at være fodboldtræner i øjeblikket. Eller spiller, for den sags skyld !
 
Kolding Boldklub måtte udskyde opstarten i januar og en ny dato blev fastlagt. Nemlig den 9. februar. Den bliver heller ikke til noget - og hvad gør man så? Der er nemlig ikke lang tid til sæsonstarten i danmarksserien, som efter planen skal ske den 20. marts ude mod topholdet fra Hedensted ?
 
Vi spurgte cheftræner Anders Flaskager om situationen lige nu og her.
 
- Vi benytter vor gruppe på FB, hvor vi prøver at lave lidt konkurrence omkring konditionstræningen. Målet er, at alle skal tage et tag i nakken på sig selv og komme ud at løbe. Vi vil gerne have, at alle løber mindst 15 kilometer om ugen. Hvordan man så gør det, er lige meget. Det kan være fem ture på tre kilometer eller tre på fem. Alle skal så melde ind på siden, og vi udlodder så nogle præmier. Jeg og Pete Madsen snakker selvfølgelig med spillerne og prøver hele tiden at holde humøret oppe på dem, lyder det fra Flaskager. Og det siger sig selv, at træningskampe lige nu slet ikke er muligt.
 
Kolding Boldklub ligger sidst i rækken og spillede senest den 22. oktober sidste efterår, hvor Viby vandt 4-0.