sportK - lørdag den 6. februar 2021 16.45 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Ea Rasmussen (øverst) kan gratulere dagens eneste målscorer, Cecilie Fløe

Det går stille og roligt fremad for KoldingQ
BYGNINGSVÆRK : Lag på lag lægges på for hver kamp
  

Fodbold træningskamp, KoldingQ (liga)-OdenseQ (1.div.) 1-0 (0-0)

Der er lige godt og vel en måned til turneringen starter igen. Det er i øvrigt den 6. marts hjemme mod Fortuna Hjørring. Og der er sådan set ingen større grund til bekymring. KoldingQ skal nok være klar. Der bliver nemlig hele tiden lagt nogle lag på.
 
Og kampen mod OdenseQ, der forresten var et godt match på dagen, viste, at de grundlæggende ting fungerer. Keeper Lene Christensen behøver man ikke at bekymre sig om. Det bageste forsvar synes også at være på plads, mens der er fine takter på midtbanen. Helt fremme kan det blive bedre. Men netop den sidste tredjedel af banen er noget, der vil blive ofret meget tid på fremover. Man skal lige finde sine ben at stå på efter at Molli Plasmann er skiftet til den tyske bundesliga.
 
Cheftræner Anders Jensen var rigtig godt tilfreds.
 
- Jeg synes, at vi spillede en fin kamp. I dag spillede Cecilie Fløe den for hende lidt uvante plads som nier. Det synes jeg, hun løste godt. I det hele taget synes jeg, vi var gode på bolden og fik sat mange gode og fornuftige ting op. Vi manglede så i perioder lige den sidste fod, det sidste gode aflevering. Men det skal nok komme. Jeg er meget tilfreds med vort opbygningsspil, og vi spillede bolden godt rundt. Fremover vil vi koncentrere os meget om presspillet, hvor vi manglede lidt, og så sætter vi meget fokus på den sidste tredjedel af banen, samt nogle problemer vi har med vort restforsvar især i venstre side af banen, sagde han.
 
Cecilie Fløe var matchvinder med sit mål i anden halvleg.
 
SportK.net noterede sig, at Sarah Thygesen spiller med stor intensitet i sin venstreside. Hun er udfordrende men skal have lidt bedre styr på indlæggene. Vi så også en hårdtarbejdende Ea Rasmussen på en stærk midtbane., Og vi så også en startopstilling, der meget vel kunne være et bud på en startelver.
Men der er konkurrence om pladserne. Sif Rykjær fik lov til at få en pause. Hun er endnu ikke helt oppe i gear men på rette vej. Ida Guldager er selvfølgelig også i spil men er lige nu og her småskadet. Det er Emma Hoppe også. Sofie Thrane Hornemann, Laura Høegh Fauerskov og Emma Veletanlic kom ind efter pausen, og de tre vil også være i spil. Ajla Julardzija har også været brugt og også én, der vil banke på. Banke på vil nok også Freya Siff Winther og Sophia Reval Husted.
 
Så KoldingQ's trænerteam mangler ikke spillere !