sportK - lørdag den 6. februar 2021 18.15 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Bent Sørensen åbnede matchen med en stor sejr over Benny Kjærsgaard

BK Frem 1 vandt 8-0 over klubbens andethold
PER JENSEN : Per Jensen var helt væk. Men så lukkede han med 714
  

Keglebillard elitedivision, BK Frem 1-BK Frem 2 8-0

Så er BK Frem 1 tilbage på banen. Godt for dem, for søndagens kamp bliver svær. Her gælder det nemlig Bristol Odense på udebane, og Bristol er i en væsentligt bedre forfatning her efter nytår.
 
Bent Sørensen havde ikke de store problemer med at vinde 800-240 over Benny Kjærsgaard, mens Sebastian Skøtt også gjorde sin pligt med 800-514 over Poul Arne Aagaard. Det var i syv indgange. Bent Sørensen havde en største serie på 456.
 
Så var det Per Jensens tur mod Ulrik Schlünsen. Schlünsen startede bedst, mens Per Jensen slet ikke startede. Hans første seks indgange scorede han blot 86 point.
 
- Men så lukkede Per med en serie på 714. Sjovt. For han var helt væk i starten, sagde Kent Erichsen.
Endelig vandt Kent Erichsen over Allan Kjærsgaard. Og det var i overbevisende stil. 800-382.
 
- Det var dejligt igen at få spillet til at køre. Det får jeg brug for i morgen i Odense, hvor jeg jo møder Johnny Hansen. I det hele taget bliver det vanskeligt for os mod Bristol, der er væsentligt forstærket, sagde Kent Erichsen.
 
Han vandt i to indgange med 800-382 med en største serie på 428.
 
BK Frem 2 kan blive i Kolding, hvor Korsør kommer på besøg. Sejr til andetholdet og de to klubber bytter plads, da BK Frem i skrivende stund har syv og Korsør har otte point.
 
BK Frem 1 har 17 point og Bristol har 16.Her er det fjerdepladsen, der er på kant. Kent Erichsen skal sørge for en rolig nattesøvn, så han er klar og parat mod Johnny Hansen, der formelig smadrede Kai H. Jensen. Johnny Hansen lukkede og slukkede med 800 i første hug.