sportK - lørdag den 13. februar 2021 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Målscorer i Hjørring var atter engang nr. 22, Mathilde (Mulle) Gaarn Hansen

KoldingQ har fat i noget af det rigtige! 1-1 i Hjørring mod Fortuna
MÆRKBAR FREMGANG : Ikke så tosset af spille lige op med de danske mestre
  

Fodbold træningskamp, Fortuna Hjørring-KoldingQ 1-1 (0-1)

Cheftræner Anders Jensen vil helst vinde. Og hader at tabe. Kunne han så leve med uafgjort mod de danske mestre? Vi spurgte ind til det.
 
- Når jeg tænker tilbage til kampen mod Brøndby den 24. januar, som vi tabte 0-3 og så til kampen i dag mod Fortuna, så må jeg sige, at jeg er godt tilfreds, sagde han.
 
Og der er da også tale om fremgang her. Og netop fremgangen var det, han lagde vægt på.
 
- Jeg vil rose spillernes arbejdsindsats, deres parathed, kompakthed og disciplin. I forhold til kampen mod Brøndby er der tale om stor fremgang. Vi tog imod alt, hvad Fortuna kom med, og meget typisk måtte de score deres mål på et straffespark, for vi gav ingen chancer væk. Selv scorede vi så kun det mål, som Mathilde (Mulle), Gaarn Hansen scorede, men vi havde tilløb til andre muligheder. Så vi skulle absolut have vundet her, sagde Anders Jensen, der også nævnte, at Fortuna stillede op i stærkeste opstilling. Selv havde han 17 spillere med til Hjørring, og alle fik spilletid.
 
- Vi træner videre! Men den kommende weekend får spillerne en friweekend, inden vi møder AAB hjemme om 14 dage, sagde cheftræneren.