sportK - lørdag den 20. februar 2021 19.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Kent Erichsen var eneste vinder i Vejby.

Ærgerligt nederlag i Vejby
TÆT : 2-6 lyder af meget. Men det var tættere end som så. Nederlag også til BK Frem 2
  

Keglebillard elitedivisionen
Vejby-BK Frem 1 6-2


Kent Erichsen gjorde i den grad sin pligt, da han vandt 800-60 i tre indgange over Thomas Bræck. Med en største serie på 454. Og han fortsætter altså sin fremgang, hvilket lover godt for de kommende kampe, hvor der jo også er en kamp om at komme med i slutspillet. Derimod tabte Per Jensen denne gang. Hans formkurve har også været stigende i et stykke tid.
 
- Men desværre var han uheldig mod Michael Sørensen. På et tidspunkt, hvor han var godt spillende og skulle til at støde, ramte hans kø to kegler. Det må man selvfølgelig ikke, så i stedet benyttede hans modstander fejlen til at lukke. Ærgerligt. Det må naturligvis ikke ske, men det sker altså alligevel ind i mellem, sagde Kent Erichsen. Ja, sådan er sport.
 
Michael Sørensen vandt 800-612 i fem indgange. Sebastian Skøtt tabte 140-800 i en enkelt indgang. Han lavede 140 i indlægget, men Ole Nymark gik så til bordet og lavede 800. Og så er der ikke noget at stille op.
 
- Ole Nymark har ikke lukket så mange gange med 800, men i dag gjorde han det så, sukkede Kent Erichsen. Endelig tabte Bent Sørensen 554-800 til Carsten Rasmussen.
 
- Det var i ni indgange, og Bent havde gode muligheder for at afgøre kampen.
 
2-6 lyder af meget. Men det var hårfint. BK Frem kunne lige så godt have taget et point her.
 
- Søndag har vi så Gilleleje. Umiddelbart tror jeg, at 4-4 er et sandsynligt resultat, mente Kent Erichsen.
 
Vi får se. SportK.net følger i hvert fald op på det.
 
BK Frem 2-Helsingør 2-6
 
Også i denne kamp var det tættere end resultatet lader antyde. Allan Kjærsgaard var på toppen og vandt i tre indgange med 800-68. Og med en største serie på 454.Flot spil af Kjærsgaard her. Og fint med en sejr til førstemanden. Det kunne det også have blevet til, da Poul Arne Aagaard var ved bordet.
 
- Han spillede godt i dag og havde udlæg på 554. Her kunne han det hele. Men desværre kunne han ikke holde fast og tabte 708-800. Ulrik Schlünsen var ikke oppe på mærkerne og tabte klart. Det samme gjorde Benny Kjærsgaard.
 
- Søndag har vi Ringsted. Vi jagter en sejr her, lød det fra Allan Kjærsgaard.
 
Søndag kigger sportK.net på tabellen og ser lidt nærmere på, hvad den aktuelle stilling fortæller.