sportK - onsdag den 17. februar 2021 19.45 - tekst Michael Juncher   

Kolding IF er underdogs i
Silkeborg
SVÆRT : Silkeborg er det mest scorende hold i rækken
  

Torsdag 19.00, Jysk Park, Ansvej 102, 8600 Silkeborg :
Fodbold 1. division, Silkeborg-Kolding IF


Med 41 mål er midtjyderne det mest scorende mandskab i rækken indtil nu. Holdets topscorer Magnus Mattson er skadet i øjeblikket, men så har man jo Nicklas Helenius. Han scorede begge mål i holdets forårspremiere, da Hvidovre blev slået 2-0. Pas på ham, Kolding IF.
 
- Jeg så den kamp, og det er som ikke fordi, Helenius gør så meget opmærksom på sig selv. Men han scorer altså to mål, sagde cheftræner Morten Mølkjær onsdag eftermiddag.
 
Silkeborg er på tredjepladsen fem point efter Esbjerg FB, der er nummer to. Og to hold rykker op i Superligaen. Så Kolding IF får absolut intet forærende heller ikke i denne kamp. Kolding IF skal også snart have nogle point at den stund, at holdet er næstsidst. Men der resterer altså 15 kampe endnu. Fem i grundspillet og 10 i det nedrykningsslutspil, som holdet uden tvivl bliver involveret i.
 
- Desværre må vi undvære Sebastian Sommer, der afsoner en enkelt spilledags karantæne. Men ellers er alle mand klar. Vi spillede en reserveholdskamp i lørdags mod FC Sydvest (2. div, red.) i lørdags og tabte 0-2. Her fik vi givet spilletid til tolv fra min trup samt fem fra U19. Jeg fik også et godt indtryk af Emil Sand og Benjamin Zjajo, der begge er udlejet til netop FC Sydvest her i foråret. De gjorde det fint begge to. Og så er Oscar Stentoft Flaskager også ved at vær helt klar igen. Så det ser fint ud, mente cheftræner Morten Mølkjær.
 
Han har igen Oliver Drost med. Han var ikke med i truppen sidst. Måske fordi modstanderen var FC Helsingør, som er hans nye klub fra efteråret. Egentlig meget forståeligt. Måske kan han finde vej til nettet. Kolding IF har blot nettet 16 gange. Det er bare ikke godt nok.