sportK - tirsdag den 23. februar 2021 16.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Stina Lykke Borg

KoldingQ optimerer arbejdet med keeperne
TILGANG : Stina Lykke Borg, tidligere landsholdet og KoldingQ, er med igen
  

Det er fint nok at have et antal markspillere, som er gode til at forsvare og spille fremad. Men det er vigtigt også at have styr på målet. Eget mål. Og jo færre mål, man lukker ind selv, jo større chancer er der, for at man kan vinde en fodboldkamp.
 
Så nu optimerer KoldingQ arbejdet med keeperne. Det kan man læse i den pressemeddelelse, der blev sendt ud i dag.
 
I forvejen har man folk til at varetage denne del af træningen. Christian Dybro er målmandstræner for ligaholdet, mens Kim Reedtz Olesen er det for ungdommen, hvor begge netop har fået forlænget sine kontrakter. Men nu har klubben også tilknyttet endnu en gedigen kapacitet til at hjælpe til.
 
Det er Stina Lykke Borg. Hun er tidligere landsholdskeeper og stod også for KoldingQ, før hun sluttede sin aktive karriere. Hun er tilbage igen. Godt fundet på, KoldingQ. Og der er rigeligt at arbejde med. Lene Christensen fra ligaholdet har bidt sig fast på A-landsholdet, Maja Poulsen, der er omkring U17 landsholdet, er nu rykket fast op i ligatruppen, mens Maja Dybro, som er på U16 landsholdet. også skal nyde godt af klubbens satsning. Og så skal det lige med, at Lene Christensen har en tjans som træner og rådgiver omkring keeperne på U12 og U14.
 
Og lige lidt reklame til slut. Ligaholdet i KoldingQ spiller sidste træningskamp på lørdag inden turneringsstart. Ligakollegerne fra AAB kommer på besøg på Fynske Bank Arena kl. 13.00.