sportK - onsdag den 31. marts 2021 10.30 - tekst Michael Juncher  

Marienlyst besøger Mosevej
MANGE KAMPE : KB kan se frem til 17 kampe inden sommerferien
  

Torsdag 13.00, Mosevej Kunstgræsbane
Fodbold danmarksserien, Kolding B-Marienlyst B

Så går det løs! Danmarksserien starter igen. Kolding Boldklub lægger ud hjemme skærtorsdag kl. 13.00, hvor Marienlyst kommer på visit. Fynboerne er tophold, mens KB pt. er sidst i puljen med otte point.
 
Forude venter 10 kampe, inden grundspillet er slut. Holdene fra 1 til 4 går i oprykningsspil, mens holdene fra 5 til 11 bliver slået sammen med pulje 4's hold fra 5 til 11. Kommer KB ikke op på rækkens fjerdeplads, så er det disse pulje 4 hold, de blå skal møde. Men kun i én kamp mod hver. Og point og målscore tages med over. Så summa summarum kan KB inden sommerferien se frem til 10 grundspilskampe plus syv kampe i et nedrykningsspil. For med nogle skader, noget afgang og spillere, som endnu ikke er kommet rigtigt i gang, er det mest sandsynlige scenarie,, at KB skal spille om ikke at rykke ud og ned i jyllandsserien. Og sportK.net æder gerne denne profeti i sig, hvis det viser sig, at vi tager fejl.
 
Hvor mange hold, der rykker ud, vides ikke lige nu og her. Det kommer også an på, hvordan det kommer til at gå i de to 2. divisioner. Hvor mange hold fra øst - og hvor mange hold fra vest rykker ned.
 
Cheftræner Anders Flaskager har, som nævnt, nogle problemer.
 
- Vi har nogle skader, og nogle af de ellers faste støtter, er endnu ikke kommet rigtigt i gang. Vi har også haft noget afgang. Blandt andre har Sabao Quame forladt os og skiftet tilbage til Kolding IF. Sabao har spillet mange gode kampe for os, og jeg vil gerne rose ham for indsatsen i Kolding Boldklub og ønske ham held og lykke fremover, siger Flaskager, der også har en del flere unge med.
 
- Blandt andre har vi fået Markus Holm af egen avl tilbage. Han er en stor og stærk angriber, der kan score mål. Og så er der jo debutanten Jonas Thomsen, også af egen avl. Plus nogle andre nye unge folk. Og vor målsætning er klar. Vi tager én kamp ad gangen - og kriteriet er, at kan alle spillere bagefter se sig selv i spejlet og sige, at man gjorde alt og gerne lidt til, så har det været en succes, lyder det fra Anders Flaskager.
 
Kampen spilles på kunstgræsbanen på Mosevej.