sportK - mandag den 5. april 2021 10.00 - tekst & foto redigeret pressemeddelelse fra BK Trekanten  

Thomas Larsen vandt USBC Marsters efter en super spændende finale
  

USBC Masters finalerunde

Denne uge afvikles som tidligere skrevet USBC Master i The National Bowling Stadium i Reno, Nevada. Hvor Thomas Larsen fra BK Trekanten havde en ganske fantastisk dag lørdag efter nogle hårde startdage.
 
Efter han søndag havde vundet over den kun atten år gamle amerikaner Spencer Robarge i semifinalen, så stod Thomas Larsen igen overfor Sveriges Jesper Svensson, som han lørdag havde tabt til i opgøret om grundspillets førsteplads.
 
Efter de første par ruder, hvor de spillere stod lige, så begynde de begge at få problemer med at vælte keglerne. Men til sidst skulle Thomas 'kun' lave to strikes for at vinde. Den første strike lykkedes - men fik så lavet et dårligt slag og fik en ni spærre og gav dermed Jesper Svensson chancen. Men efter en nier i den første rude stod det klart, at Thomas kunne kalde sig USBC Master og dermed løfte sit første trofæ på amerikansk jord.
 
- Det er helt vildt! USBC Masters er en af de største turneringer, der spilles - og den sværeste at vinde. Det er næsten ikke til at tro! Vi i BK Trekanten er super stolte over hans sejr og ønsker ham held og lykke i den kommende uge, hvor han prøver kræfter med turneringen US Open, udtaler sportschef i BK Trekanten, Jan Andersen.