sportK - mandag den 5. april 2021 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Elegant hop af BGIF's Mads Bork over en gæste-forsvarer i første halvleg

Helt fortjent premieresejr til
BGIF i den nye række
VIND : En stærk vind og en stærk kulde var en hård modspiller for begge hold
  

Fodbold serie 2, BGIF-Erritsø 3-1 (1-0)

Dumme april. Den har så ofte sveget os alle sammen, for nu vil vi alle have forår, sol og varme. Men april var på spil igen med snevejr, blæst, ja nogle gange storm. Og forrygende koldt.
 
Når det så er sagt og skrevet, så skal der herfra lyde stor ros til såvel BGIF som Erritsø. Begge holds spillere forsøgte efter bedste evne at spille det dejlige, tekniske, flydende fodbold. Det var ikke altid det lykkedes. Bestemt ikke. Men i mange små sekvenser anede man, at der var to gode fodboldhold på banen.
BGIF var nu bedst.
 
- Som du måske kunne se, så forsøgte vi os med en 4:3:3. Og jeg mener, at vort presspil var rigtig godt. Så alt i alt en meget opløftende indsats af holdet. Det var meget positivt i dag, sagde cheftræner Thomas Lunderskov, der fremhævede især Jan Mosch og Simon Keller Jensen.
 
SportK.net er helt enig. Specielt Jan Mosch var stærk. Han må have lunger som en bryggerhest, for han er i gang hele tiden.
 
Anders Jørgensen, der som sædvanlig var ualmindelig god på bolden, scorede til 1-0, mens det var Jan Mosch, der lavede målet til 2-0. Erritsø reducerede på et straffespark, inden Laurits Bihl scorede til slutfacit 3-1. I øvrigt nød denne skribent også Sebastian Hundevad Vestergaard. Han er en meget spændende spiller!
 
Næste kamp er på lørdag i Rødding.