sportK - mandag den 5. april 2021 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ken Jepsen (c)  

Det var ikke KoldingQ's dag i Odense.
I hvert fald ikke for U18 pige DM
0-4 : Som resultatet antyder, var der ikke så meget at komme efter
  

Fodbold U18 pige DM, OdenseQ-KoldingQ 4-0 (2-0)

- Deres sejr var for stor, for som jeg så det, så var det en meget lige kamp, lød vurderingen fra cheftræner Jesper Gejl Larsen, som i øvrigt anerkendte, at OdenseQ fortjente sejren.
 
- Det var de små marginaler, der gjorde udslaget her. Jeg er især skuffet over, at vor fase 3, altså spillet på den sidste tredjedel af banen, var så skidt. Vi skal have hævet vort bundniveau væsentligt til de næste kampe. Og med nederlaget i dag, bliver det svært at komme ind i top tre, sagde han.
 
Næste kamp kan blive afgørende for netop det.. Det er mod FC Nordsjælland, rækkens nummer to.
Man skal hele tiden, når man snakker og skriver om U18 pige DM, huske på, at holdene spiller på to heste. Selvfølgelig vil man gerne op at ligge i toppen, men samtidig vil man også gerne udvikle. For hvis man nu kan lave nogle spillere, som bare lige kan gå ind på klubbens hold i Gjensidige Kvindeligaen, så behøver man ikke at hente så meget andre steder fra. Om nogen. KoldingQ har udviklet gode spillere til ligaen nede fra U18. Sarah Thygesen, Emma Velentanlic og Mathilde Gaarn Hansen er gode eksempler. Og der er flere.
 
 Så bare klø på, KoldingQ. Udvikling betaler sig.