sportK - torsdag den 1. april 2021 16.00 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  

KoldingQ's U 18 pige DM vandt igen
KNIBERI : KoldingQ var i undertal i anden halvleg
  

Fodbold U18 pige DM, KoldingQ-B.93 2-1 (2-1)

Rikke Stenhold og Ajla Julardzija bragte deres hold på 2-0, inden københavnerne fik reduceret lige inden pausen. Det var på et straffespark begået af Seval Ece Eroglu. Det kostede Seval et rødt kort, så KoldingQ var ti mod elleve i hele anden halvleg. Surt for KoldingQ og surt for Seval. På vej op til en anden kamp, sportK.net skulle dække på dagen, fik vi lige trøstet den unge kvinde, som imidlertid lod til at tage det med et forsigtigt smil. Og sådan noget sker i fodbold. Det lærer hun af og kommer igen efter karantæne.
 
B.93 har fået et større antal nye spillere. Og det var en svær modstander.
 
- De lykkedes med at få gjort kampen meget fysisk. Der kom en masse duelspil, og det formåede vi ikke rigtig at komme ud af. I det hele taget var det en noget bøvlet fodboldkamp. Nu møder vi OdenseQ mandag 2. påskedag (10.30 i Odense, red.), og vi er spændte på, om også OdenseQ vil gøre det til en fysisk affære, sagde cheftræner Jesper Gejl Larsen, der brugte sine fem indskiftninger i holdets anden sejr på stribe. Og så kan man sådan set ikke forlange så meget mere.
 
Seval Ece Eroglu spillede inde centralt helt bagtil. Hun er normalt back, men den vante spiller på pladsen Norah Larsen har bøvlet med en skade. Mon ikke hun er klar til at træde ind på sin vante plads i kampen på mandag i Odense? Det tror vi på.