sportK - torsdag den 1. april 2021 16.30 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Lejlighedsvist havde KB godt fat i sine gæster (som her Morten Jæger har).
Men der var for langt imellem 'påske-snapsene' - og dertil var de fynske favoritter et klart bedre hold

Marienlyst var for gode for
Kolding Boldklub
INGEN TVIVL : Fynboerne er ikke et af de hold, KB skal måle sig med
  

Fodbold danmarksserien pulje tre, Kolding Boldklub-Marienlyst 0-3 (0-2)

Der er som ingen grund til at skose de blå for noget som helst efter nederlaget til Marienlyst. 0-3 er et klart nederlag, men fynboerne er heller ikke af de hold, KB skal kunne måle sig med. Marienlyst er rækkens nummer to og går helt klart efter at blive en del af oprykningsspillet. Det klarer de efter al sandsynlighed også i fineste stil.
 
Det var 0-2 ved pausen. Men cheftræner Anders Flaskager mente nu nok, at de kom noget let til i hvert fald de første to mål.
 
- Her lavede vi nogle personlige fejl. Vi havde jo håbet måske at kunne "stjæle" et point, men vi må bare erkende, at det ingen skam var at tabe til dem. De var ganske enkelt et meget bedre hold end vores. Når det så er sagt, vil jeg rose spillerne for indsatsen. Og jeg mener virkelig, at alle bagefter kunne være bekendt at se sig selv i spejlet. Og når de kan det, så er jeg også tilfreds. Så kan jeg ikke forlange mere af dem, sagde han.
 
Jens Larsen så måske lidt uheldig ud ved det første mål, men han var nu ellers en af sit holds bedste med flere gode indgreb og redninger. Og så snuppede han altså også lige et straffespark. God sæsonpremiere af ham. Men også ros til holdet. Lad dem nu tage en kamp ad gangen og lade være med at lægge for stort pres på dem. Sejrene skal nok komme.
 
Næste kamp også hjemme. Det er fredag den 9. april imod Tarup/Pårup. Bliver det igen på bane to? Den bane fremstod noget knoldet og ujævn. Men det er enten den eller kunststofbanen. For bane 1 bliver først lukket op omkring 1. maj.
 


Jens Larsen klarer i stor stil fynboernes straffespark i
anden halvleg. Lige lidt hjalp det, desværre..