sportK - lørdag den 1. maj 2021 13.30 - tekst Michael Juncher - friske fotos Ole Sørensen (c)  

Igen, igen, igen. Sejr til KoldingQ
i kvindeserie vest
MASSER AF SUCCES : Fem kampe, fem sejre. Og en målscore på 23-4. Ikke så ringe endda
  

Fodbold kvindeserie vest,
KoldingQ-Fredericia KF 5-2 (3-0)


Salige Kim Larsen's dejlige sang 'Masser af Succes' kan lige komme til sin ret her. For KoldingQ´s kvindeserie vest har masser af succes. Fem kampe, fem sejre. Og en målscore på 23-4.
 
Heller ikke Fredericia kunne stille så meget op, omend spillerne fra fæstningsbyen havde et par interessante spillere. Specielt én af dem så stærk ud. En individualist, som kunne noget med bolden.
 
Sille Fuhlendorff satte ligesom tingene i gang med målet til 1-0. Og så var der Josefine Clifford Valbaks tur. Hun scorede de to næste. Især målet til 3-0 var flot. Hun bragede formelig bolden ind med et flot, flot spark. Bolden gik i mål via overliggeren, og det skud så Fredericias keeper aldrig. Det var en kanon.
 
Efter pausen fulgte Snædis Arnoldsdôttir trop med målet til 4-1, inden Josefine Clifford Valbak igen viste sig frem med målet til 5-1. Fredericias mål til 5-2 efter et straffespark ti minutter før tid var kun kosmetik.
 
Næste kamp er søndag den 9. maj mod B 1913.
Og I bliver bare ved, KoldingQ... !


Hyldest til Josefine Clifford Valbak (i midten) efter sit mål til 5-1


KoldingQ's målvogter Maja Elisabeth Lindbom Poulsen snuppede godt nok Fredericia's
straffespark ti minutter før tid - men returen endte igen for fødderne af Ninna Lauridsen (9), som denne gang scorede sikkert til slutresultatet 5-2