sportK - lørdag den 1. maj 2021 16.15 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Morten Jæger fik stor ros for en stor kamp i KB's forsvar

TILLYKKE Kolding Boldklub med sejren !
ENDELIG : Så kom den. Sejren. Og forløsningen
  

Fodbold danmarksserien pulje tre, Viby J-Kolding Boldklub 0-1 (0-1)

Så kom den sejr, som 'de blå' har kæmpet for, håbet på og stræbt efter. 1-0 over Viby. Endda på udebane. Og revanche for nederlaget i efteråret, hvor KB næsten blev spillet ud af banen.
 
Denne gang ringede vi til assistenttræner Pete Madsen. Ja, han hedder jo sådan set Peter, men han bliver aldrig kaldt andet end Pete. Og Pete var glad.
 
- Det er forløsning dette her. Og det er fuldt fortjent. Vi var markant bedre end Viby i første halvleg, og vi holder føringen i anden halvleg, selv om vi igen fik nogle spillere skadet. Oliver Buhl og Nicolai Dupont måtte begge forlade banen. Det gav så debut til den blot 16 årige Frederik Flaskager (ja, det ER cheftræner Anders Flaskagers søn, red.). Han er et stort talent, som har trænet med os længe og gør det godt, sagde Pete.
 
Det var Nicolai Dupont, der scorede det forløsende sejrsmål.
 
- Lige nu er der en fantastisk stemning. Endelig tippede det hele til vor side. Vi har kørt på pumperne længe med en masse skadede spillere, og det har vi stadig. Men nu vandt vi og er bare glade, lød det fra Pete.
Nu er KB oppe på 12 point. Der skulle gerne flere til, for alle point tages med over i nedrykningsspillet. Men med en forløsning, en sejr og måske spillere på vej tilbage, er det muligt, at sætte flere point ind på kontoen.
 
- Og så skal du fremhæve Morten Jæger og Nicolaj Haysen. Morten Jæger var helt suveræn bagtil, mens Nicolaj Haysen simpelthen løb solen sort gennem hele kampen, lød roserne fra Pete til de to.
 
Mon ikke de får genvalg, når Kolding Boldklub møder Horsens på onsdag? Det tror vi på. Denne kamp spilles på bane 1, som er givet fri fra i dag, 1. maj. 1. maj er arbejdernes kampdag. Hvorfor ikke lave onsdag den 5. maj til kampdag også? Så kan man måske sætte tre point mere ind på kontoen.