sportK - lørdag den 1. maj 2021 18.30 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  

KB gør det godt. Men det rækker
fortsat ikke til point
LIGE BUNDOPGØR : ...men kampen brækkede i de sidste ti minutter, da
KB nødsaget måtte satse i front

  

Fodbold serie 1, Ribe B-Kolding B 3-1 (1-1)

- Jeg synes, at dagens cifre snyder, for jeg vil kalde dagens indsats for meget opløftende. Vi spiller jo lige med Bramming i firs minutter - og jeg kan se tydelig progression i holdet fra kamp til kamp, hvilket jo bestemt også er dét, det handler om! Men når det så er sagt, så må vi jo også erkende, at jeg ikke har meget at 'skyde med' i en smal trup, hvor skadessituationen på danmarksserien gør, at der ikke kommer spillere ned fra gang til gang. Så igen i dag havde jeg fem U19-spillere i start-elleveren, som bestemt ikke har mange erfaringer med seniorfodbold og serie 1. Men.. vi spiller nu engang med dem, der er til rådighed - og trods fem nederlag på stribe, så kan jeg stadig finde masser af positive ting...
 
Respekt ! KB-træner Ken Højland er ikke lige sådan at slå ud af kurs og er lige nu i gang med en svær opgave at holde KB's andethold 'i live' i serie 1. I dag blev det altså til endnu et nederlag, mens hjemmeholdet Ribe omvendt vandt sin første sejr i foråret.
 
1-1 stod der ved pausen efter en udligning af Søren Lynge i halvlegens sidste minut. Men en personlig fejl hos KB kostede hjemmeholdets føringsmål til 2-1 godt ti minutter før tid - og da KB naturligt måtte rykke frem for at forsøge i det mindste at få det ene point, så faldt Ribe's sidste mål til 3-1 i kampens døende minutter.
 
KB spiller igen næste lørdag, hvor Bov kommer på besøg på Mosevej.


aktuel stilling lånt fra dbu.dk