sportK - torsdag den 29. april 2021 22.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Knebent nederlag I Gauerslund. Nu venter topholdet Vejen på BGIF på lørdag
UAFGJORT : Måske havde uafgjort have været passende
  

Fodbold serie 2, Gauerslund-BGIF 2-1 (0-1)

Cheftræner Thomas Lunderskov er efterhånden blevet 40 år. Men han er still going strong. På grund af flere skader og andre ting, måtte han sætte sig på holdet. Ja, ikke på bænken, for han spillede faktisk 80 minutter. Det tager sportK.net hatten af for.
 
- Det var så også mig, der scorede til 1-0. På dette tidspunkt synes jeg, kampen lå til os. Også efter pausen kørte det fint for os, sagde Lunderskov.
 
Men Gauerslund giver aldrig op.
 
- Vi fik et gult kort til Mads Lystrup efter vel 65 minutter, og pludselig var vi ikke på plads i en situation, hvilket hjemmeholdet benyttede sig af til at score. Jeg synes nok, det gule kort var lidt tyndt, men lad det nu ligge, mente Lunderskov. Som slet ikke er typen, der brokker sig over dommerne.
 
2-1 blev det også, og selv om BGIF havde muligheder, sket der ikke mere. Nederlaget var en kendsgerning. Lunderskov var dog meget, meget tilfreds med sit mandskab.
 
- Jeg kan overhovedet ikke brokke mig over indsatsen. Og ros så endelig Mathias Skovhus. En spiller og fighter af Guds nåde. Og han er så fleksibel, at vi kan bruge ham på fire pladser. Nu ser vi frem mod lørdag og topholdet fra Vejen. Det var en hård kamp i aften, og der er ikke mange timer til næste kamp. Måske kan jeg få nogle af de skadede klar, håbede han.