sportK - lørdag den 14. august 2021 20.00 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen   

Flot start af KIF's U19 i Helsingør
SVÆR MODSTANDER : Helsingør er traditionelt i toppen i de landsdækkende ungdomsrækker.
Så uafgjort 1-1 er mere end godkendt for KIF i sæsonpremieren..!

  

Fodbold U19 drenge division, Helsingør-Kolding IF 2-2 (1-1)

Da KIF så årets turneringsplan med en start hos altid piv-stærke - og sidste års nummer tre i divisionen - Helsingør, har det sikkert været med blandede følelser. Sidste sæson blev det til to nederlag, så holdet omkring den midlertidige træner Peter Friis (holdets nye træner Jonas Kamper er endnu ikke startet..) havde sikkert gladeligt solgt den kamp for det ene point.
 
Det point fik KIF med uafgjort 2-2 efter 1-1 ved pausen. Og kunne efter kampen med rette endda have drømt om mere.
 
- For det var et brag af en kamp imod en uhyggeligt svær modstander. Vi er jo foran to gange, før de får deres sidste mål på et straffespark bare fem minutter før tid. Hvor vi inden da havde spillet 25 minutter i overtal efter en udvisning til Helsingør - og kort før havde brændt en friløber, der kunne have bragt os på 1-3. Men Helsingør fik udlignet, hvor vi minuttet senere endda måtte redde et forsøg på selve målstregen. Så vi kan kun være tilfreds med at tage herfra med det ene point.
 
Begge KIF's mål havde 'deltagelse af' Tobias Martensen og Nemo Thomsen. Ved målet til 0-1 midt i første halvleg scorede Tobias på forlæg af Nemo. Ti minutter ind i anden halvleg var det omvendt ved målet til 1-2.
 
Næste opgave venter på lørdag, hvor rækkens nye hold AC Amager Academy er gæster på bane 4.