sportK - torsdag den 9. september 2021 21.00 - tekst & friskt foto Ole Sørensen (c)   


Nocolai Zederkof's måske mest overraskende scoring i hele sæsonen. Et mål, der rakte til det ene point imod Midtals

Seest Boldklub er stadig ubesejret
UAFGJORT : Seest og Midtals delte point. Et okay resultat,
efter holdene havde haft hver sin halvleg

  

Fodbold serie 2, Seest B-Midtals IF 1-1 (0-1)

Midtals er et hold, der sjældent taber en turneringskamp. Det gjorde de da heller ikke i aften, da holdet gæstede Seest Idrætspark (på bane 'langtvæk'). Omvendt er Seest et hold, der indtil nu ikke har tabt en turneringskamp i efteråret - og derfor var det måske meget logisk, at aftenens opgør endte uden vinder med et point til hver.
 
Også fordi de to hold havde hver sin halvleg, hvor Seest havde det svært i første halvleg - og de sønderjyske gæster mistede modet efter pausen. Midtals kom nemlig foran efter lidt over et kvarters spil, da Jetmir Rrahmani efter et Seest-boldtab midt på banen sendte bolden i mål fra kanten af feltet. Hvor samme spiller efter en halv times spil burde have øget gæsternes føring, da Seest-forsvaret kiksede en tilbagelægning til målmand Sander Skovly. Og hvor Midtals grumme gerne et par minutter senere ville have haft et straffespark, da Arlind Rrahmani i en nærkamp faldt i feltet. I den modsatte ende havde Nicolai Zederkof en fornuftig afslutning - men mere blev det ikke til for Seest før pausen.
 
Her skiftede træner Henrik Mathiasen hurtigt 3 spillere - og langsomt gled kampen over på hjemmeholdets 'fødder. Sidste gang, at Midtals for alvor var i nærheden af Seest's mål, var efter en times spil, hvor der igen blev appelleret for et straffespark. Men heller ikke hér var dommer Jon Kjærgaard's fløjte at høre - og derfra var det alene hjemmeholdets kamp!
 
Seest udlignede lige efter den situation, hvor et indlæg fra venstre sejlede over venner, fjender og gæstemålmand Anders Enggaard Grove. Ved bageste stolpe stod Seest Boldklub's 'målræv' Nicolai Zederkof, som vist knapt nok vidste at bolden ramte ham før bolden var i mål til 1-1 (se foto).
 
Derfra havde Seest adskillige afslutninger imod gæsternes mål - men det blev ved 1-1. Et resultat, som træner Henrik Mathiasen trods alt næppe kunne være helt tilfreds med...
 
- Naaj… men det er åbenbart blevet sådan, at vi først spiller en dårlig halvleg – og så en bedre anden halvleg. I de ’dårlige' halvlege skal vi sørge for, at modstanderne ikke får en bold ind. Og så skal vi nok selv klare det efter pausen. Jeg véd faktisk helt ærligt ikke, hvorfor det er sådan.. Men positivt er det dog, at vi får rettet tingene til... Og husk lige, at vi stadig er ubesejrede..!
 
Seest spiller igen næste fredag aften hjemme imod Vejen. I hvert fald ifølge spilleplanen - for lige nu har Vejen særdeles svært ved at stille hold og blandt andet har meldt afbud til holdets kamp imod KB lørdag.