sportK - fredag den 10. september 2021 10.00 - tekst Michael Juncher   

Kan Kolding IF holde momentum?
HILLERØD : Sjællænderne er sjældne gæster i byen
  

Søndag 15.00, Autocentralen Park :
Fodbold 2. division, Kolding IF-Hillerød


Denne redaktiont kan ikke lige huske, hvornår Kolding IF og Hillerød har mødtes i en divisionskamp. Er det nogensinde sket? Men søndag sker det i hvert fald. Det skulle være ganske vist.
 
Og hvad er Hillerød så for en størrelse? Tjah, man skal ikke undervurdere nordsjællænderne. De ligger faktisk nummer to i rækken efter topholdet fra Næstved og har elleve point for seks kampe.
Kolding IF har blot fire point men for fem kampe. D.v.s. at KIF har en kamp i hånden til de øvrige hold. Ja, faktisk har man blot 42 minutter i hånden, for udekampen mod FA 2000 for nogle uger siden blev nemlig afbrudt efter Ahmed Daghim's kollaps da var der spillet tre minutter af anden halvleg. De sidste 42 minutter skal afvikles den 6. oktober, hvor man starter med stillingen 0-0, som det jo også stod, da kampen blev afblæst.
 
Kolding IF har momentum lige nu og er ubesejret i sine sidste tre kampe. I to turneringskampe er det blevet til 1-1 mod Middelfart og 2-0 ude over HIK, mens holdet sendte Esbjerg fra 1. division ud af pokalturneringen. Og når nu holdet er inde i en god periode, så tag dog og fortsæt.
 
Hillerød er ubesejret de sidste tre turneringskampe, men de måtte strække gevær, da de for nylig havde besøg af SønderjyskE fra Superligaen i pokalen. Sønderjyderne vandt 5-0.