sportK - fredag den 8. oktober 2021 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Det er imod alle odds, at KB ligger så godt til i jyllandsserien
RESPEKT ! : Kolding Boldklub og cheftræner Torben Mølby har fået meget ud af lidt
  

Lørdag 13.00, Mosevej Sportsplads :
Fodbold jyllandsserien 1, Kolding Boidklub-Aarhus 1900


Det er som ikke fordi, det er dårlige spillere, som Torben Mølby har i sin trup. Men mange af dem er meget unge og ufærdige. De har simpelthen ikke fået deres fodbold lærdom ind med skeer. Det er ret tydeligt at se, når man sidder og ser dem spille. Så Mølbys akse består af ganske få spillere. Det er keeper Jens Larsen, krumtapperne i bag Thomas Heiker og Dennis Johansen, samt Martin Riis og Martin Hedeager Jensen. En målscorer som Sophus Linnet Raarup har været ude længe og mangler nok en hel del, før han er klar til kamp igen. Det har været op ad bakke. Så det er faktisk imponerende, at KB ligger så godt til i rækken. Pt. er holdet på tredjepladsen, og med fire kampe igen bør holdet kunne sikre sig så mange point, at man kan ikke skal spekulere på nedrykning.
 
Torben Mølby har respekt for lørdagens modstander.
 
- Aarhus 1900 er fysisk meget stærke, og de kan også spille bold. De ligger fire point efter os, og kan vi vinde her, så tror jeg ikke, de kan nå os i tabellen. Vi er kommet os efter at vi havde en skidt periode med tre nederlag i træk og 0-13 i målscore. Så det begynder at ligne noget. Der er stadig mange ting, som spillerne kan forbedre, men de træner godt og tirsdag havde vi en rigtig fin træning. Måske den bedste, vi har haft her i efteråret, sagde Torben Mølby, der åbner en dør på klem for et comeback til Jonas Thomsen.
 
- Jonas brækkede næsen for nogle uger siden. han trænede med tirsdag med en maske. Jeg håber, han er klar. Det vil gøre forsvaret endnu bedre, sagde Torben Mølby.