sportK - lørdag den 9. oktober 2021 23.45 - tekst Ken Jepsen - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Benjamin Opanovic's sejrsmål efter en times spil

U17 fik en flot sejr over Viborg FF
  

Fodbold U17 drenge division, Kolding IF-Viborg FF 1-0 (0-0)

Efter sidste lørdags store nederlag mod Køge, kunne U17 rejse sig i dagens kamp mod Viborg. Træner Senthu Ariyanayagam havde hele truppen til rådighed, og stillede dermed op i stærkeste opstilling. Det skulle vise sig at være en lidt for stor mundfuld for gæsterne.
 
KIF drengene sad på spillet straks fra kampens start, og pressede Viborg flot. Dog forsvarede Viborg sig ganske flot, men Kolding drengene bød flot op til dans. Viborg kom til Kolding med syv sejre i træk, men mødte et stærkt Kolding mandskab.
 
Man skulle dog helt hen til det 61. minut, før der kom en scoring. Nicolai Bossen sparkede udefra og Viborgs keeper kun kunne halvklare det hårde og præcise spark. På riposten sender Benjamin Opanovic så bolden sikkert i nettet til føringen 1-0. Der også blev kampens resultat.
 
Træner Senthu Ariyanayagam sagde efter kampen :
 
- Jeg havde alle spillere til rådighed i dag, ingen var udlånt til U19 eller 2. division, så selv indskrifterne kom ind og gjorde en forskel. Når vi skiftede friske kræfter ind, bevarede holdet flot momentum.
 
- Vi mødte et hold med stor kvalitet, hvilket også gjorde at på trods af vores pres, stod Viborg godt på banen og gjorde det svært for os. Vi skiftede lidt mellem højt og lavt pres, for at forvirre modstanderen. Det var også udslagsgivende for vores mål. Magnus Knudsen erobrere bolden på midten og får sendt Nicolai Bossen afsted, hvilket så fører til målet.
 
- Herefter har Viborg nogle pæne chancer, men heldigvis har vi et levende plankeværk mellem stængerne i form af William Nyborg. William tog simpelthen alt hvad der brændte lidt på, så stor ros til ham og til hele holdet.
 
Næste kamp er lørdag d. 16. oktober 12.00 ude mod B93


Fortjent hyldest til Benjamin Opanovic