sportK - onsdag den 13. oktober 2021 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


KB-træner Ken Højland havde ros til sit hold trods nederlaget

Topholdet Tønder var for stor en mundfuld
GODKENDT6 : Ken Højland godkendte indsatsen
  

Fodbold serie 2, Tønder-Kolding Boldklub 4-2 (1-1)

Det er ingen hemmelighed, at Kolding Boldklub's to bedste seniorhold har haft det svært her i efteråret. Man kan bare kigge på stillingerne. Cheftræner for jyllandsserieholdet Torben Mølby har haft - og har - sine besværligheder. Og når førsteholdet har problemer, så smitter det ofte af på andetholdet.
 
- Jeg skulle faktisk starte helt forfra, da vi påbegyndte efteråret. Og hen ad vejen skulle jeg starte forfra igen, eftersom jeg har mistet spillere opad. Det har kostet på mit hold, men jeg vil understrege, at Torben Mølby gør alt, hvad han kan for at hjælpe os, sagde cheftræner for serie 2 Ken Højland, da vi snakkede onsdag eftermiddag.
 
Det kostede også i udekampen tirsdag aften i Tønder. Men KB kom dog foran.
 
- Søren Lynge scorede efter et hjørnespark. Jeg tror, han er topscorer nu, sagde Ken Højland, der måske må undvære sin assistent og anfører de næste kampe.
 
- Søren Lynge måtte forlade banen med en skade. Det er jeg ikke helt tryg ved, fortalte Højland.
 
Tønder fik udlignet inden pausen, og kort ind i anden halvleg kom de foran 2-1.
 
- Vi fik udlignet ved Nicklas Ingemann Jensen. Den unge gut på blot 16 år spillede sin blot tredje seniorkamp, og han skal have stor ros, lød det fra Højland.
 
Desværre kunne KB ikke holde skansen, og det momentum, man ofte får, når man udligner, fik KB aldrig. Tønder scorede omgående til 3-2 og cementerede siden sejren med målet til slutfacit 4-2.
 
- Jeg har al mulig ros til hele holdet for indsatsen og letter på hatten for dem. Der er absolut intet at klandre dem for. Nu har vi fire kampe igen, og vi ved, at vi får tre point mod Vejen i den sidste kamp, da Vejen jo har trukket sig. Det er ikke nok, Jeg tror, vi skal have seks point ud af de fire kampe. Nøglekampen bliver nok den mod Midtals, som vi har hjemme. Men først skal vi en tur til Aabenraa fredag, så Midtals og ugen efter Højer, sluttede Ken Højland..