sportK - søndag den 10. oktober 2021 17.45 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Sejr og nederlag til Skjold
ÉN AF HVER : Skjold hentede fornuftige ti point ud af weekendens sjællandstur
  

Kegler 1. division
 
L.F.K. Lyngby-Skjold 2-8
H.K.K Helsingør-Skjold 8-2

Det var modstandere med to vidt forskellige udgangspunkter, som Skjold mødte i weekenden på sin sjællandstur. Lørdag hed modstanderen L.F.K., hvor det godt nok er tidligt på sæsonen. Men taget efter tabellen, så var det ikke helt forkert at kalde matchen for et bundopgør.
 
Og det opgør trak Skjold sig bedst ud af ved at vinde 8-2 efter sejre af Thomas Bang Thomsen, Carsten R. Nielsen og Sabrina Cathrine Kolfach. Sidstnævnte i øvrigt med dagens absolut bedste serie og eneste spiller over de 'magiske 900' med 913 point i sejren over Martin Andersen. Dagens samlede keglefald på 3543-3586 tippede også over til Skjolds fordel til dagens sidste to point.
 
Søndag gjaldt det så ubesejrede H.K.K. på de svære udebaner i Helsingør. Her lykkedes det dog for Skjold at få to point med sig hjem efter en ny sejr af Jan Nielsen. Her endte Carsten R. Nielsen faktisk også over 'de magiske' med sine 904 point - men det hjalp nu ikke stort imod Christina Wiinberg Sørensen flotte 929. Søndagens keglefald endte på 3615-3567.
 
Første division holder nu seks ugers pause, inden Skjold lørdag den 20. november hjemme tager imod Vest 91 fra Middelfart.