sportK - fredag den 19. november 2021 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Denne lørdag gælder det rækkens nummer to
KAN MAN ? : Kan man gentage de gode takter fra sidst?
  

Lørdag 13.00, Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød :
Fodbold 2. division, Hillerød-Kolding IF


Kolding IF tager en gevaldig masse selvtillid med sig efter den flotte 5-0 sejr sidst over topholdet fra Næstved. Hvem havde nu regnet med det. Og Chr. Kudsk har især selvtilliden i orden. Han scorede tre gange! Kan han gentage det? Næppe. Men mindre kan gøre det. Dejligt at de hvide endelig fik gang i målscoringen. Det har manglet. Og mål giver point.

Men når Kolding IF kan vinde 5-0 over topholdet, så kan de vel også slå rækkens nummer to, ikke? Men det er jo det charmerende ved fodbold. Det er totalt uforudsigeligt.

Hillerød bliver en hård nød at knække. Holdet har rækkens bedste offensiv med 37 scorede mål. De har også rækkens bedste forsvar og blot lukket seksten mål ind. Og holdet har én af rækkens mest scorende spillere i Asger Højmark Jensen, der har nettet 13 gange. Pas på ham, Kolding IF. Matin Alatlassi har lavet ni mål. Også den herre skal man kigge på.

Men mon ikke at cheftræner Kristoffer Wichmann har en plan? Han har i hvert fald sin viden i orden. Han var til eksamen sidste uge. Og nu er han prof-træner. Tillykke med det, Wichmann.

Sidst de to hold mødtes var den 12. september i Kolding. Her endte det 1-1. Kolding IF førte indtil det 85. minut. Opgøret i morgen er sidste kamp i 2. division dette efterår. Men Kolding IF træner videre, for der venter to pokalkampe i december mod arvefjenden fra Vejle.