sportK - lørdag den 20. november 15.45 - tekst Ole Sørensen - foto : screenshot fra dagens livestreeming  

Målløs eftermiddag i Hillerød
DELING : KIF-målvogter Christoffer Petersen havde en god andel i,
at KIF kunne rejse hjem fra efterårets sidste turneringskamp med det ene point

  

Fodbold 2. division, Hillerød Fodbold-Kolding IF

Sidste turneringskamp i efteråret for KIF var en tur i Hillerød på besøg hos divisionens nummer to. Et stærkt hjemmehold, der blot havde tabt en enkelt kamp på sin bane i efteråret (AB, 1-3). Begge hold mødte op med friske sejre i bagagen - Hillerød vandt 3-2 ude over HIK mens KIF jo nærmest sprængte alle sine rammer i efteråret ved at sendt topholdet Næstved med et nederlag på 5-0.

Hillerød startede dagens opgør med en slags med-sidevind i første halvleg. Alligevel var det KIF, der var klart mest synlige i kampens første 25 minutter, hvor Thomas Mikkelsen havde en skudmulighed, hvor vinklen dog blev for spids, og Thomas Gall i Hillerøds mål havde relativt let ved at klare situationen. Men omkring den halve time fik hjemmeholdet en opblomstring. Holdets største chance havde Dino Karjasevic efter godt 28 minutters spil, hvor et hurtigt kontraløb endte med at han fik skudt lige på KIF-målvogter Christoffer Petersen. I øvrigt i en situation, hvor KIF i kontraløbet let kunne være præsenteret for to gule kort, for 'små' professionelle frispark undervejs i det lynhurtige opløb. Heldigvis holdt begge Hillerøds spillere sig på benene og KIF'erne slap for tiltale - i øvrigt takket være dommer Philip Warburg, som denne eftermiddag lod alle kort blive i lommen indtil kampens sidste fem minutter.

Fem minutter før pausen var den gal igen, hvor KIF igen måtte takke Christoffer Petersen for en stor redning - men det blev takket være især ham ved en halvleg helt uden mål.
 

KIF benyttede pausen til at foretage to udskiftninger. Ud gik Niels Letort og Simon Trier - på banen kom Jacob Killerich og Paul Ngongo. Også sidste spillerundes 'målhelt' Christian Kudsk kom på banen et kvarter senere i stedet for Mikkel Jespersen.

Midt i halvlegen gik der et gisp gennem stadion, da hjemmeholdets Dino Karjasevic lidt unødvendigt jagtede en tabt bold og stødte voldsomt sammen med Christoffer Petersen, som blev liggende længe. Men som dog heldigvis efter lidt behandling kunne fortsætte kampen.

Lige efter havde indskiftede Paul Ngongo en fornuftig hovedstødschance på Sebastian Sommers frispark - men blev presset så meget i afslutningen, at bolden endte over mål. I den modsatte ende var Matin Alatlassi pludseligt helt fri foran KIF's mål - men hans kiksede afslutning i situationen var såmænd ikke engang en lilleputspiller værdig..

Så bortset fra et par lovende opspil fra KIF uden nævneværdige afslutninger, så blev det ved 0-0. Og set fra TV-skærmen herhjemmefra, så skulle Hillerød vel i den sidste ende måske endda være mest glade for det point.
 

- For det var en kamp, hvor vi har rigtigt godt styr på dem i de første 20-25 minutter. Men hvor jeg til gengæld synes, at vi lidt manglede 'de rigtige KIF-attituder' i resten af halvlegen. Generelt gik vores gameplan jo op med at erobre mange bolde fra deres opspil. Men desværre gav vi i dag for første gang i efterårets sytten kampe tre åbne chancer væk, hvor Hillerød så heldigvis manglede kvaliteten til at omsætte dem. Og det synes jeg meget præcist kendetegner vores efterår - en sublim defensiv, som så desværre har manglet målene foran til at yde holdet fuld retfærdighed. Så efter de for en gangs skyld tre forærede chancer til modstanderne i dag, så er vi glade for, at Christoffer i målet fik hjulpet os fri for at blive straffet i dag, sagde Kristoffer Wichmann efter sidste fløjt.

Næste - og sidste opgave - for KIF bliver pokalkampene imod Vejle med den første om fjorten dage. De kampe kommer vi naturligvis indgående tilbage til...

 


stilling lånt fra flashscore.dk

KAMPEN I TAL
20. november 2021
2. division
Hillerød Fodbold - Kolding IF 0-0
TILSKUERE :
           
           
84. Simon Peter Friis Sharif        
        Mads Eriksen 89.