sportK - tirsdag den 23. november 2021 22.00 - tekst og friskt foto Ole Sørensen (c)  

Kolding HK/KFUM tabte lokalopgøret
SKADER : To skader i første halvleg kostede KH/KFUM dyrt
  

Håndbold 3. division herrer, Kolding IF-Kolding HK/KFUM 26-22 (12-9)

Kolding HK kom næsten som ventet lidt ned på jorden efter sidste uges sejr over SGI Esbjerg. Kolding IF er et svært hold at slå i 'egen hule' - og tirsdag aftens sejr over KH/KFUM er holdets femte i træk.

Faktisk var KIF foran fra første fløjt, KH var aldrig tættere på end uafgjort, sidste gang ved stillingen 8-8 efter godt tyve minutters spil, hvorfra hjemmeholdet trak fra til en føring på tre mål ved pausen. Det havde måske en rigtig god grund...

- Kevin Wonsild og Josip Kozaric har begge forladt banen skadet dér, begge med problemer med knæet. Og normalt er det Kevin, der binder både forsvar og angrebet sammen - og Josip, der er vores eneste venstrehåndede på højre back. Men jeg gider ikke finde undskyldninger og give det hele skylden, for vi burde have kunnet få det til at køre alligevel. Så KIF vinder fortjent i aften, erkendte træner Jonas Haldorsson efter sidste fløjt.

Han så Torben Mathiesen blive KH/KFUM's topscorer med syv mål. KH spiller igen lørdag den 4. december ude imod IF Stjernen, Odense.