sportK - tirsdag den 23. november 2021 16.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Rune Nautrup 'som vi kender ham'.. Nu skal hans støvler 'lyne' for de blå på Mosevej !

Rune Nautrup genstarter fodboldkarrieren
KOLDING BOLDKLUB : De blå har fået en kraftig tilgang
  

33 årige Rune Nautrup fik ikke forlænget sin kontrakt i Kolding IF i efteråret 2020. Her valgte han så i stedet at blive sportschef i KoldingQ, der som bekendt her i efteråret kom til at hedde Kolding IF Women. Her var der imidlertid ikke plads til Nautrup længere.

Nu er der imidlertid plads til ham igen. Han starter nemlig op som aktiv fodboldspiller i Kolding Boldklub. Det er et sandt kup for Kolding Boldklub, der til foråret spiller i Jyllandsserien 1.

Og Rune Nautrup glæder sig.

- Jeg har jo aldrig som sådan mistet lysten til at spille fodbold igen. Og har da fået diverse henvendelser fra andre klubber. Også fra Kolding Boldklub. Jeg har gået og spurgt mig selv, om jeg kunne mærke lysten til at starte igen nu også var der. Og det er den nu. Samtidig har jeg også spurgt familien, og den har sagt ja. Så min kone og lille datter glæder sig til at komme ud igen og se noget fodbold. Vi bor i Seest, så afstanden er til at overkomme, lyder det fra Rune Nautrup.

Én af Kolding Boldklubs nye trænere for førsteholdet, Kenneth Esters Pedersen, er rigtig godt tilfreds.

- Det er dejligt at få en så stærk spiller som Rune Nautrup i vor trup. Vi har mange unge spillere, og Nautrup er en spiller, de kan læne sig op ad. Han er meget erfaren, og alle, der har set ham på en fodboldbane, véd, at han har store lederegenskaber. Lige netop det er en ting, vi har savnet kraftigt på holdet. Rune Nautrup stiller store krav til sig selv og sine omgivelser. Så fantastisk at han vælger Kolding Boldklub til. Det har været højt prioriteret hos mig selv og min trænerkollega Jonas Raunsbæk, at en spiller som Nautrup ville være rigtig godt for vort mandskab, lyder det fra Kenneth Esters Pedersen.

SportK.net ønsker Rune Nautrup velkommen tilbage på fodboldbanen. Vi glæder os allerede til at komme op på "Mosen" igen.