sportK - lørdag den 15. januar 14.45 - tekst & friskt foto Ole Sørensen (c)  


Mathilde Jensen (t.h.) og Kathrine Krath kommer for sent til gæsteføring på 11-9

Dårlig anden halvleg kostede
KH/KFUM's damer dyrt
ØV ! : Et ærgerligt mål i sidste sekund i 1. halvleg og en dårlig anden halvleg
kostede KH/KFUM dyrt

  

Håndbold 2. division damer, Kolding HK/KFUM-Skovbakken IK

Faktisk var det helt fra start, at 'der var noget galt'.. Allerede efter seks minutter førte gæsterne med 4-1 - og det blev en føring, som KH/KFUM derefter aldrig fik indhentet helt. Selvom det var tæt på...!

Men det var hjemmeholdet nu i bund og grund helt selv skyld i. Specielt efter pausen steg både fejlprocent og antallet af forhastede beslutninger desværre stejlt og gjorde det alt, alt for let for et gæstehold, som i bund og grund slet ikke fortjente at vinde stort. Selvom dagens point nu afgjort endte det rigtige sted.

Også fordi KH med en skadet Stine Svangaard ude på dagen havde for få strenge at spille på. Holdets normale topscorer Stine Lunderskov havde ikke sin bedste dag og tilbragte det meste af kampen på bænken. Skovbakken havde nemlig for længst 'luret', at Lunderskov's styrke ligger i skuddene fra distancen med favoritpositionen midt for målet. Og her havde et klogt gæstehold sat sine højeste forsvarere, som fuldstændigt 'pillede pynten' af hendes afslutninger. Blot to mål blev det til i dag, det ene sågar på straffekast.

Og havde KH/KFUM ikke haft spillere som Kathrine Krath og Ditte Avngaard i angrebet, så var det gået væsentligt værre. Begge var nemlig i grove træk stort set ene om at turde udfordre og prøve ting på egen hånd - og som i dag da også delte godt halvdelen af holdets træffere imellem sig.

Skovbakken førte med to ved pausen, det sidste mål scoret efter et tremeterkast efter tid, som af uransagelige grunde smuttede i nettet. Men i takt med fejlprocenten i anden halvleg trak Skovbakken fra to mål til at vinde kampen med otte. Og det 'huede' ikke KH/KFUM træner Martin Eriksen!
 

- For vi stoppede jo nærmest med at dække op. Hvorfor, det har jeg ikke lige svaret på før jeg kommer hjem og ser kampen igen, for vi dækker jo fint op før pausen. Det var især galt i vores midterblok, hvor vi helst ikke vil have afslutninger fra. Vi vil gerne have dem fra fløjene.

- Vi scorer nu alligevel fjorten mål i anden halvleg, trods alt for mange brændte skud. Og uden at have tal på det, så tror jeg næsten, at vi brænder lige så mange som vi scorer på - og vel at mærke ikke små chancer, som vi brænder. Skovbakken vinder fortjent, men afgjort for stort. Også fordi vi selvfølgelig mod slutningen måtte prøve andre løsninger i forsvaret.

KH spiller igen næste weekend i parkhallen, hvor VRI kommer på besøg.

KAMPEN I TAL
Pulzion, Kolding
15. januar 2022

2. division damer
Kolding HK/KFUM - Skovbakken IK 25-33 (11-13)
TILSKUERE : ca. 75
Stillinger undervejs :
1-4, 4-7, 7-10, (11-13), 13-18, 15-21, 20-24, 21-28
Topscorere :
 

Kolding HK/KFUM

 

Skovbakken IK (kun topscorere)

 
  Kathrine Krath 7
Mathilde K. Jensen 5
Ditte Avngaard 5
Line Paugan 3
Stine Lunderskov
Mia G. Skov 2
Louise Lindholm 1
Rikke Stender 1
  Rikke Tornbjerg 7
Kristianna Henneberg 6
Camilla Neesgaard  5