sportK - lørdag den 15. januar 2022 16.45 - tekst & arkivfoto Ken Jepsen (c)  

KIF tabte årets første test
CORONA : Dagens testkamp mellem KIF og SønderjyskE blev en halv time kortere
efter et corona-udbrud i KIF's trup

  

Testkamp, Kolding IF (2.div)-SønderjyskE (sup) 0-2 (0-1)

KIF spillede i dag årets første testkamp, hvor SønderjyskE var udset som modstander. Efter et Corona udbrud i Koldings trup, blev kampen reduceret til kun at vare to gange 30 minutter.

KIF startede med følgende opstilling: Petersen, Kiilerich, Wilkins, Trier, Tjørne, Sommer, Ohlsen, Kudsk, Dahl, Nissen og Mikkelsen.

Kolding IF var millimeter fra at komme foran i kampens syvende minut, men skuddet blev blokeret, og et par minutter senere kunne Faris Moumbagna bringe SønderjyskE foran med 1-0. Gæsternes Daniel Prosser var tæt på lidt midt i første halvleg, men forsøget blev reddet, så det blev ved 0-1 da holdene gik til pause efter den afkortede halvleg.

Pausen benyttede KIF til at sende Oskar Stentoft og Gabriel Papian på banen i stedet for Kiilerich og Wilkins.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel før SønderjyskE’s Emil Holm var ganske tæt på, efter et frispark fra Mads Albæk, men forsøget endte på overliggeren. ITolv minutter før tid lykkedes det dog så for Emil Holm, som scorede til slutresultatet 2-0 på et straffespark begået mod ham selv.

KIF forsøgte sig med et par udskiftninger med fem minutter tilbage af kampen, men det kastede ingen mål af sig. Og således sluttede årets første testkamp med et 0-2 nederlag for KIF.

Kampen gav nogle gode kilometer i benene, men man kunne nu godt se at SønderjyskE generelt var bedre på bolden og i pasningsspillet. Det var i flere af kampens faser tydeligt at der er en vis niveauforskel på de to hold, hvilket vel også må betegnes som naturligt. Men Kolding drengene virkede ivrige og udviste et fint initiativ til at gøre det til en seværdig kamp.

Næste træningskamp er på næste lørdag den 22. januar 11.00 hjemme mod Middelfart.